banner564

İyi futbol beklemek haksızlık

Cuma akşamı yarım kalan Türk Ocağı-Cihangir karşılaşması dün kaldığı yerden yine 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nda oynandı. 
Kötü zeminde doğal olarak iyi futbolunda çıkmadığı günün kazananı son dakika golüyle Türk Ocağı oldu. Balçık tarlası, Domuz yalağı, Bataklık vb. terimleri kullanmakta hiç zorlanmadığımız kötü sahayı, son dakika iyi ve akıllıca kullanmayı deneyen Remzi Betmezoğlu takımına 3 puanı getiren isim oldu.
Pozisyonu çok olmayan karşılaşmada kaleye atılan birkaç şut dışında, son bölümde Türk Ocağı’nın biraz hareketlenme isteği maçı da kazanmalarına yeterli oldu. 
Cihangir’in 3 eksikle Musa, Salih ve Yannick’in yer almadığı güne kötü zeminde eklenince, iki takım adına da zemin anlamında sıkıntılı geçen maçın galibi Türk Ocağı oldu. Cuma akşamı oynanması gereken ancak ertelenen maçın dün oynanması Türk Ocağı'na yaradı. Remzi’nin sakatlığı düzeldi ve dünkü maçta yer aldı. Remzi’nin son dakika akıllıca vuruşu galibiyete fazlası ile yeterli oldu. 
Cihangir’in şüphesiz eksik isimlerini aradığı günde özellikle üçüncü bölgede kalabalık hale gelemeyişleri maçı kazanamayışlarına ciddi neden oldu. Türk Ocağı’nın ise kenardan gelen isimler Doğukan, TonBara ve Remzi’nin oyuna hareket de getirmeleri kötü günün iyi işleri olarak geride kaldı. 
Maç ile ilgi olarak aslında fazla yazacak bir şey olmasa da, saha ile ilgili söylenecek birçok şey mevcuttur. Zeminin her geçen gün kötüye gidişi yanında, sahada yine maç trafiğinin fazla oluşu her geçen gün kötü tabloyu da beraberinde getiriyor. İyi ve kaliteli bir düzenlemenin şart olduğu Mete Adanır’ın ne zaman ele alınacağını merak ediyor, sabırsızlıkla bekliyorum. 

YORUM EKLE

banner608

banner473