banner564

Kaçanlar fazla olunca

 GG-Kaymaklı maçı, konum itibariyle iki takım adına puansal olarak son derece önemliydi. GG’nin iyi bir sürecin içinde olduğunun bilincinde olan Kaymaklı cephesi, son dakika bulduğu golle altın değerinde bir puanın sahibi oldu. 

Oyunun ilk devresinde ne istediğini bilen taraf Küçük Kaymaklı oldu. İkinci yarıda etkili GG karşısında zorlanıp bocalayan Kaymaklı, peş peşe gördüğü gollerle mağlup duruma düşse de oyunun son saniyesinde gelen golle 1 puanı hanesine yazdırdı. İdeal 11’ini kurmakta son haftalarda zorlanan Emre Perçinci, özellikle bu zor dönemde yabancılarından da beklediği verimi alamayışı sıkıntılı süreci beraberinde getirmektedir. 
Dünkü karşılaşmada kanatları, geçmiş haftalara göre kullanmada zorlanan Küçük Kaymaklı, istediği sonucu da doğal olarak alamamış oldu. Gençlik Gücü’nde ise iyi noktaya yerleşme adına galibiyeti düşünmesi ve alacağı galibiyetle daha fazla rahatlama düşüncesi son saniyede giderken, kalan haftalar adına süreci iyi kullanması hedefine de daha kolay ulaşmasına yeterli olacaktır. Taner’in yokluğunu sol tarafta iyice hisseden Küçük Kaymaklı, Hüseyin Adal’ı sakat olmasına rağmen düşünmesi kendileri adına yine faydalı olmuştur. 
Gençlik Gücü takımında yorgunluk belirtilerinin ön planda olduğu karşılaşmada, ilk bölümde Özgür’ün sakatlanıp çıkması etkili olurken, sonrasında üçüncü bölgeyi iyi kullanamayışları daha fazla gol bulmalarına engel oldu. 
Kaymaklı bir an önce zor süreçten kurtulmalı, bu nedenle kalan maçlarına iyi konsantre olup işi sağlam tutmalıdır. 

YORUM EKLE

banner471

banner473