banner564

Kaymaklı yükseliyor

 Son 2 haftayı kazanarak krize son veren ve özgüven tazeleyen K. Kaymaklı takımı bu karşılaşmaya da mutlak galibiyet parola ile hazırlandı. Özellikle dün Gençler Birliği’nin yenilgisinden sonra daha rahat bir konuma geçmek isteyen Başkent temsilcisi, 90 dakika boyunca yüksek konsantrasyonla sahada mücadele etti.
 3-5-2 formasyonuyla sahada yer alan ev sahibinde 3’lü orta saha Muhammed, Medrano ve Hüseyin Adal çok top kazandılar. Özellikle pas trafiğinde orta sahadaki 5’li muazzam iş yaparak oyunun yönünü çabuk ve etkili çevirdiler.
Maçın tartışmasız yıldızı Berkem yaptığı asist dışında K. Kaymaklı adına çok önemli bir hücum opsiyonu haline geldi.  Hemen hemen hatasız oynayan savunma hattı da Okoli’yi marke etmeyi başardı. Sezon başından beri Gönyeli’ni hücum anlamında en büyük eksikliği belki de Okoli dışında başka seçeneğin olmamasıdır. Gönyeli maddi sıkıntılarla boğuşurken hedefsiz kalmanın da motivasyonsuzluğu ile uğraşıyor. 33 puanla nispeten rahat durumda bulunan Gönyeli’nin Play-Out oynayacağını düşünmüyorum.
 Karşılaşmanın orta hakemi Mehmet Sezener iyi bir maç yönetti.
 

YORUM EKLE

banner608

banner474