banner564

Kazanamayanlar kulübü

Son haftalarda ligde kötü sonuçlar alan başkent temsilcileri, Gençlik Gücü ve K.Kaymaklı, maç boyunca oyun olarak ortaya hiçbir şey koyamayarak birer puana razı oldular.
Lige iyi bir giriş yaptıktan sonra son 2 haftadır farklı mağlup olan Gençlik Gücü, Addo’yu orta sahaya monte ederek, yumuşak karnı olan orta saha bölgesini tamir etmiş gözüküyor. Addo ve Ali Akbulut özellikle oynamaya çalışan takımlara karşı daha iyi performans gösteren oyuncular çünkü oyun içinde hem dinamikler hemde rakip için rahatsız edici bir tarza sahipler. Yeşil beyazlı ekibin en büyük yıldızı ve gol umudu Debola’dır. Oyunda kaldığı sürece aktif olmaya çalıştı ancak belli ki önceki haftalardan kalan sakatlığı devam etmekte. Oyunun ilk dakikasından oyundan çıkana kadar ağrıyla oyuna devam etti. GG için en büyük problem ise kanat oyuncularıdır. İlk yarıda vasat bir performans gösteren Tayfun’un yerine oyuna giren Ceyhun, çok kötü bir performans ortaya koydu.Kafası kesinlikle oyunda değildi ve tek bir olumlu hareketi olmadı. Sakatlanana kadar iyi bir performans gösteren Özcan’ın yerine oyuna giren İsmail yine vasatı aşamayan bir görüntüdeydi. GG için arkadaşlarına pozisyon hazırlama konusunda Sabri’yle takımın en önemli ismi olarak gözüken İsmail’den beklentiler daha fazladır. Gençlik Gücü cephesinde bu hafta en olumlu gelişme, son 2 hafta da çok pozisyon verip, çok gol yemişlerdi. Bu karşılaşmada ise  rakibine sadece 1 net pozisyon vermesiydi.
K.Kaymaklı cephesi için ’ Murphy Kanunları’ işlemeye devam ediyor. Ters giden bişeyler artarak ters gitme istikrarını sürdürüyor. Mevcut takım kadrosu bu ligde kesinlikle şampiyonluğa oynamalı ancak takım kimyasının tutmadığı ve problemler olduğu aşikar. 4 haftadır kazanamayan Forest, ayağa kalkmak için bu hafta da gerekeni yapmadı. Geçen hafta ki kadro tercihlerini bu haftada tekrarlayan yeşil siyahlılar, maç boyunca bir türlü efektif bir görüntü sergileyemedi. 
Muharrem hocadan aldığı şansı yine iyi değerlendirmeyen  Remzi’ye ayrı bir parantez açmak istiyorum. Gabira’nın yokluğunda iki maçtır, takımın kaderine direk etki ettiğini söylemek gerekir. Gol pozisyonlarındaki vuruşları ve maç içindeki pasif görüntüsü ile takımının puan kayıplarında başroldedir. Geçen sene Cihangir’de iyi bir performans gösterip, K.Kaymaklı’ya transfer olan Mete’nin neden takımda her bulamadığına gerçekten anlam veremiyorum. Zokou için geçen hafta söylediklerimi tekrarlamak zorundayım. Bu adam hucüm hattında oynadığında verim alınacak bir oyuncudur. Geriye gelip,  top alıp oyun kurma görevini yaptığında K.Kaymaklı çok kolay durdurulan bir takım görüntüsünde. Tüm maç boyunca  Addo’nun markajından kurtulamadı. Buna bugün kötü olan Musa’yla geldiği günden beri skor anlamında takıma katkı veremeyen Victor’un şahsi oyunu da eklenince, Forest maç boyunca yaratıcılıktan uzak ve kısır bir görüntüdeydi.
Karşılaşmanın hakemi Mehmet Sezener, kartlarını yerinde kullandı ve iyi bir maç yönetti.
YORUM EKLE

banner471

banner474