banner564

3 bin TL ödedi

Eski sevgilisinin uygunsuz resimlerini kızına göndermekle suçlanan Mustafa Zorba kefaletle serbest kaldı

3 bin TL ödedi
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da, eski sevgilisi olan S.K. isimli kadının uygunsuz resimlerini Whatsapp’la kızına gönderen Mustafa Zorba’nın tehdit mesajları da ortaya çıktı. Zanlının İngiltere’de olan eski kız arkadaşına, “Oraya geliyorum, göreceksiniz neler olacak. Tüm yazışmaları, fotoğrafları herkese yollayıp aileni dağıtacağım” şeklinde mesaj attığı ancak telefondan engelli olduğu için tehditlerin S.K.’ye ulaşmadığı belirtildi.
Şikâyet üzerine tutuklu bulunan zanlı dün yeniden mahkemeye çıkarıldı. Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Mustafa Çebi, zanlının, 21 Ekim 2019 tarihinde, eski sevgilisi olan S.K. isimli kadının uygunsuz 4 adet resmini WhatsApp programı üzerinden kızına yolladığını ve “Özel hayatın gizliliğini ihlal” suçunu işlediğini söyledi. 

Göreceksiniz neler olacak?
Zanlının, 22 Ekim 2019 tarihinde tespit edilerek tutuklandığını bildiren Çebi, İngiltere’de olan eski kız arkadaşına, “Oraya geliyorum, göreceksiniz neler olacak. Tüm yazışmaları, fotoğrafları herkese yollayıp aileni dağıtacağım” şeklinde mesaj attığını ancak telefondan engelli olduğu için tehditlerin S.K.’ye ulaşmadığını belirtti.
Polis, zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını bildirerek, teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren kıdemli Yargıç Çiğdem Güzeler, zanlının, 3 bin TL nakdi kefalet ödemesi şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473