banner564

Alan da suçlu

Kırmızıgil’e ait ambarın sorumlusu Nafi Bayraktar 70 torba yem çalmakla suçlanıyor

Alan da suçlu
banner598

 Suna ERDEN

Tepebaşı’nda Hüseyin Kırmızıgil’a ait yem deposunda sorumlu olarak çalıştığı dönemde yem çalan Nafi Bayraktar ile çalıntı yemleri satın alan Erhan Saruhan hakkındaki soruşturma devam ediyor. Zanlı Bayraktar, polis verdiği ifade de 70 torba yem çaldığını itiraf ederken, zanlı Saruhan ise çalıntı 25 torba yem aldığını kabul etti. İki zanlı dün ek süre talebiyle Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 
Zanlılar hakkındaki soruşturmayı yürüten polis, Tepebaşı’nda Hüseyin Kırmızıgil’e ait yem deposunda sorumlusu olarak çalışan zanlı Nafi Bayraktarı’ın,  son üç aydır ambardan günde iki torba yem aldığını ve ağıl sahibi Erhan Saruhan’a teslim ettiğinin belirlendiğini söyledi.
Polis,  zanlının ifade vererek suçunu kabul ettiğini belirtti. Soruşturma kapsamında hayvancılıkla uğraşan birçok kişiden ifade alındığını ifade eden polis, zanlı Erhan Saruhan’ın, zanlı Bayraktar’dan şimdiye kadar 25 torba yem satın aldığını tespit ettiklerini kaydetti. 

Polis, hayvanları veterinere gösterdi
Polis,  zanlı Erhan Saruhan’ın 26 Temmuz 2018 tarihinde 25 torba yem satın aldığını, bunun dışında da hayvanlarına sadece saman verdiğini söylediğini belirterek, veteriner hekimlerin söz konusu hayvanlara yaptığı muayenede yem yediklerinin tespit edildiğini kaydetti. Hüseyin Kırmızıgil’e ait olan bir ineğin de kayıp olduğunu belirten polis,  bölgedeki kasaplardan araştırma yapmaları gerektiğini ifade etti. Polis, ayrıca zanlıların telefon kayıtlarıyla bağlantı kurdukları kasapları tespit etmeye çalıştıklarını ve soruşturmanın kapsamının artırılması gerektiğini söyledi. Zanlılar hakkındaki soruşturmanın sürdüğünü kaydeden polis, 8 gün ek süre talep etti. Mahkeme talep edilen 8 günlük süre yerine zanlıların 6 gün daha tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474