banner564

Sağlık durumları iyi

Girne-Alsancak Çevre Yolundaki kazada Banu Sanver ve Uğur Uğurata isimli sürücüler yaralandı

Sağlık durumları iyi
banner598

 Suna ERDEN

Girne-Alsancak Çevre Yolunda dün akşam aşırı sürat ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında iki kişi hafif yaralandı.
Elde edilen bilgilere göre, aşırı süratli, dikkatsiz şekilde Alsancak’tan Girne’ye doğru seyreden 43 yaşındaki Banu Sanver’in yönetimindeki NA 500 plakalı jeep araç, çember üzerinde dönüşte olan Ata Uğurata yönetimindeki araca çarptı.
Kaza sonucu her iki aracın sürücüsü Girne Akçiçek ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet hastanelerine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikeleri olmadığı öğrenildi.
Polisten alınan bilgiye göre dün saat 20.00 sıralarında Girne-Alsancak’ta meydana gelen kaza şöyle gerçekleşti. Alsancak’tan Girne’ye doğru aşırı sürat ve dikkatsizce seyreden Sanver, GAÜ çemberine dikkatsizce giriş yaptığı ve o esnada çember üzerinde kuzey istikametine doğru dönüşte olan 30 yaşındaki Ata Uğurata yönetimindeki KN 358 plakalı araca çarptı.
Çarpmanın etkisiyle KN 358 plakalı araç takla atarak yol kenarına savruldu. Kaza sonucu yaralanan Banu Sanver, Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’ne, Ata Uğurata ise önce Girne Akçiçek ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikeleri olmadığı öğrenilirken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Bir haftada 79 trafik kazası
Öte yandan KKTC’de son bir haftada meydana gelen 79 trafik kazasında 1 kişi öldü, 25 kişi yaralandı.
Polis Genel Müdürlüğünün 26 Mart- 1 Nisan tarihlerini kapsayan haftalık trafik raporuna göre, kazalarda yaklaşık 438 bin TL’lik maddi hasar oluştu.
Diğer yandan, aynı dönemde ülke genelinde gerçekleştirilen trafik kontrollerinde 7 bin 273 araç sürücüsünden, suç işlediği tespit edilen 895’i hakkında ileri işleme gidildi.
Trafik suçlarında ilk 3 sırayı; 245 ile süratli araç kullanmak, 120 ile seyir halindeyken cep telefonu ile konuşmak ve 117 ile trafik levha ve işaretlerine uymamak, aldı.
Kontrollerde ayrıca 31 sürücünün ehliyetsiz, 15 sürücünün ise alkollü araç kullandığı tespit edildi. 1 sürücüye ise tonajından fazla yük taşıdığı için işlem yapıldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474