banner564

KKTC Faceapp

Sosyal medyanın yeni çılgınlığı Faceapp uygulaması. Yaşlandırma programı olarak bildiğimiz uygulama kişilerin kendi fotoğraflarının 30-40 yıl sonraki halini gösteriyor. Ve bu uygulama dünya ile birlikte aynı zamanda KKTC’de de hızlı bir şekilde yayılıyor. 
 

MESAJLAR

Gürkan KARA: Türkiye’den çok ünlü bir ismi geçtiğimiz günlerde KKTC’ye getirip bazı önemli temaslarınız olmuş bazı bakanlıklarda. Ee aradığınız desteği bulabildiniz mi gittiğiniz makamlarda? 

Kemal Deniz DANA: Yeniden bürokrasiye dönünce uzun bir süredir kesmediğiniz sakalları kesmişsiniz. 90 kilo da verince sizin bu yeni halinize dostlarınız alışamamışlar. Hatta çok yakın dostlarınız bile sizi tanıyamıyorlarmış. 

Birikim ÖZGÜR: Gerçekten okunması gereken bir yazı yazdınız geçtiğimiz gün. Biraz daha kısa yazarsanız bence gerçekten çok iyi bir yazar olabilirsiniz. En azından siyasetten daha iyi gidiyor yazarlığınız. 

Filiz BESİM: Son günlerde sismik bir saldırı var size karşı. Bu saldırının perde gerisinde olanlara hiç bakmaya niyet ettiniz mi? Bu işin perde gerisinde kim var biliyor musunuz? 

Ahmet ERSÖZ: Hastanemize kalp merkezi yapılması için bağış yapanlar arasına katılmışsınız. Keşke herkes sizin kadar duyarlı olsa ve herkes gönlünden kopanı bağış yapsa. 

Sedat YILDIRIMLAR: Kardeşleri teker teker evlendiriyorsunuz. Son olarak yakında en ufakları için de kız istemeye hazırlık yapıyormuşsunuz. Geçen defaki düğün konvoyundan sonra şimdi herkes merakla yeni konvoyu bekliyor. 

Salih CANSEÇ: Turizm ve Çevre Bakanlığı Bakanlık Müdürlüğü göreviniz hayırlı ve uğurlu olsun. Böylelikle birçok bakanlıkta bakanlık müdürlüğü yapma rekoruna doğru gidiyorsunuz. Sahi kaç bakanlık oldu? 

Hüseyin AYKUT: Geçenlerde çok eski bir dostunuz Ada’ya gelmiş ama ne hikmetse sizi ziyaret etmemiş. Hayırdır yoksa eski dostlarla defterleri mi yaktınız. Aman dikkatli olun bu sıralar yanan yanana. Sakın siz de yanmayın sonra.  

Serhat ÖZÇELİK: 20 Temmuz için yeni havalimanı inşaatına astığınız bayraklar biraz küçük geldi gözümüze. Yeni havalimanın ihtişamına yakışır büyük bayraklar bekliyoruz sizden. 

Hakkı ATUN: Kamu sektörünün içinde olduğu durumu raporlamak için bir çalışma başlattığınızı duyduk. Sizin dönemden bu döneme işler öyle bozuldu ki rapor çıkmadan sonucu görür gibiyiz. 

Sunat ATUN: KKTC ve Gazimağusa’nın ilk özel kütüphanesini bugün akşamüstü 17.00’de Gazimağusa sulu çember karşısındaki caminin tam karşısında açıyormuşsunuz. Hayırlara vesile olsun inşallah. 

İsmail BOZKURT: Bazı yazarların sürekli kitap basmasını son günlerde merak etmişsiniz. Birçok yazar yazdığı eserleri bastıracak kaynak bulamazken bu arkadaşlar nasıl oluyor da birkaç ayda bir kitap yayınlıyorlar? 

Dr. Mustafa ARABACIOĞLU: Geçtiğimiz hafta sonu torunları da alıp Karpaz yollarına düşmüşsünüz ve torunlara özel ve gizli av yerlerinizi gezdirmişsiniz. Eğitim şart tabi ki. 

Besim TİBUK: Önceki gün sizi dişçide görmüşler. Hayırdır bir sorun yok ya, bu sıcaklarda diş ağrısı valla hiç çekilmez. Neyse umarız sıkıntılı bir durum yoktur, çok geçmiş olsun. 

Suphi ÇOŞKUN: Kalp krizi sonrası size takılan stentte alışmaya başlamışsınız. Merak etmeyin, birçok siyasetçimizde birkaç tane var onlardan. Bu arada ev istirahatine devam ediyormuşsunuz. 
 

YORUM EKLE

banner471

banner473