banner564

Klasik kupa dönüşü

Hem lig hem de kupada yoluna devam eden Cihangir takımında, kupa dönüşü mağlubiyet serüveni dün oynanan Doğan Türk Birliği karşılaşması ile devam etti. 
Kupa yarı final ilk karşılaşmasında Küçük Kaymaklı ile berabere kalarak turu ikinci maça taşıyan Cihangir, dün konuk ettiği Doğan Türk Birliği karşısında aldığı mağlubiyet sonrası ligin 24. Haftasını da mağlubiyetle kapamış oldu. 
Doğan Türk Birliği takımının geçen haftaki Yenicami beraberliği sonrası zorlu Cihangir deplasmanını kayıpsız geçmesi kadar Yenicami takımın da Ozanköy ile beraber kalması Doğan Türk Birliği’nin ümitlerinin devam etmesine yardımcı oldu. 
Cihangir takımı kazanması gereken maçı kaybetmesinde Salih, Nurettin, Ali’nin sakatlıklarının olması günün ana nedenleri olsa da, Offor’un bu takım için önemli olduğunu takım arkadaşları da bilmesi gerekir. Ancak Offor’a tek başına oyuncu grubunun bel bağlaması ise en kötü düşüncelerin başında gelir. 
Dünkü karşılaşmada Offor’a destek anlamında oyuncu grubunun geri kalması Offor’u tek başına zorlayan etkenlerdi. Zorlu rakipleri karşısında ilk devre adına sadece son bölümde etkili olan Cihangir ikinci devrede daha diri ve istekli bir görüntü sergileyerek maçı kazanabilme adına mücadele gösterse de belli bölümlerde rakiplerinin direnç ve istekli oluşu Kenan’ın gollerinde ise Raif’in çaresiz oluşu günü zor hale getirmiş oldu. 
Doğan Türk Birliği zor deplasmanı kazanması yanında Yenicami’nin bıraktığı 2 puanı kendisinin iyi değerlendirmesi kalan haftalarda beklemesine yeterli olsa da Cihangir’in kalan haftaları artık galibiyetle geçip kupaya daha rahat kafa ile girmesine yardımcı olacaktır.

YORUM EKLE

banner471

banner474