banner564

Kötüyken kazanabilmek

  Ligde hedefleri çok farklı olan 2 takımın Cihangir’deki mücadelesinden istediğini alan Doğan Türk Birliği olurken Girne Halk Evi’nin umutları biraz daha azaldı.

  Maçın genelinde her 2 takım da beklenenden çok uzaktaydılar. Özellikle ilk yarıda türbindeki seyircileri adeta uyuttular. 
  Doğan Türk Birliği, açılan puan farkının daha fazla olmaması için mutlak galip gelmesi gerekirdi. Sahaya da en ideal kadrosu ile çıkmıştı. Mutlak kazanmak için ofansif yönde 4 futbolcu ile yer alarak ne kadar çok kazanmak istediğini gösterdi. Ancak Okafor çok pasif ve etkisizdi. Defanstaki A. Coşkun’un sakatlanıp çıkmasından sonra onun yerine geçen Raheem çok iyi oynayarak A. Sönmez’i aratmadı. 
  Rakibi de onları fazla zorlamamasına rağmen golü bulana kadar hiç de iyi oynamadılar. Fakat Serhan’la güzel bir gol bularak devreyi tamamladılar. Haftalar sonra oynayan Emek de takımdaki yerini alırken iyi bir performans sergiledi.
  İkinci yarıda rakip kalede daha fazla pozisyonlar bulmaya başladılar. İkinci golün gelmemesi onları özellikle son bölümde fazlasıyla telaşlandırdı. Böyle olunca da rakip daha kolay gelmeye başladı. 
  Kötü oynasalar da son saniyede ilk kez ortaya çıkan B. Eko ile bir gol daha bularak umutlarının tükenmesine müsaade etmediler.
  G.H.E Yeni teknik adamı Hasan Topaloğlu ile bu maça çıktı. Değişik bir motivasyonları olur ve puan alırlar diye düşünmüştük. Ancak daha önceki takımdan farklı bir durum olmadı. Yankı ve Kaan yedek kulübesindeydi. Yabancılarından sadece Lua Lua bir şeyler yapmak istedi. Fakat ona hiçbir takım arkadaşı eşlik edemedi. Aldığı toplarda arkadaşlarına pozisyonlar hazırlasa da onlar bunları değerlendiremedi. Takımında ayakta kalan ve bir şeyler yapmaya çalışan tek adamdı.
  Diğer yabancıları Oladele ve James aynı tip oyuncular sadece al gülüm ver gülüm oynadılar. Hiç ama iç etkili olamadılar.
  Erken yaşanan sakatlık sonrası değişikliğe gidilmesi belki de onların hamlelerini de etkiledi. S. Saygı girdiği pozisyonlarda bekleneni yapamadı. Sonradan giren Yankı beni niye koydunuz der gibiydi.  
  Önümüzdeki hafta oynayacakları Baf Ülkü Yurdu maçını kazanmaktan başka şansları yok. Kaybederlerse rüyayı çok daha erken görebilirler.   
  Bu maçta her 2 takımın ortaya koyduğu oyunu, kötünün iyisi kazandı diyebiliriz.      

YORUM EKLE

banner471

banner473