banner564

Kötüyken kazanmanın değeri

Haftalar geçtikçe kaybedilen puanların değerinin daha fazla anlam kazandığı haftada Hamitköy ile G.Gücü bulundukları yerden daha yukarılara çıkmak için mücadele ettiler. 
 Her iki takım da maç boyunca vasatın çok altında mücadele etti. Hamitköy 60 dakika 10 kişi oynarken G.Gücü de son 5 dakikayı 10 kişi oynadı.
 Bu gol olabilir dediğimiz pozisyon neredeyse yok gibi. Zaman zaman kalecilerde kalan toplar olsa bile takımlar kendileri gibi maçı izlemeye gelen taraftarları da uyuttular. Hamitköy’den Camara’nın sorumsuzluğu Hamitköy’ün 60 dakikayı 10 kişi oynamasına neden oldu. Bu durum takımı fazlası ile etkiledi.
 Takım olarak eksik kalmanın sıkıntısı ile ne ileride istedikleri gibi çoğalabildiler ne de geriden istedikleri gibi çıkabildiler. Rakibi gibi kendileri de kötü oyuna eşlik edince gol bulmakta zorlandılar. Organize gelişerek atacakları gol pozisyonu yaratamadılar. Rakibin uzaklaştıramadığı topta kötülerin içinde biraz daha hareketli olan Hasan takımına çok değerli 3 puan kazandırdı. 
 Gol yollarında bu kadar zorlanan ve sıkıntı yaşayan Hamitköy’ün daha zor maçlarda bunu telafi etmesi çok zor görünüyor. Alınan bu galibiyet kalan haftalar adına çok değerli oldu.
 G.Gücü için çanlar artık çok daha hızlı çalmaya başladı. Haftalardır son sıradan kurtulamayarak moral olarak da kötü durumdadırlar. Maç içerisinde mücadele eder gibi görünmelerine rağmen sonuç alabilecek pozisyonlar bulamadılar.
 Rakibinin uzun süre 10 kişi oynamasını değerlendiremedikleri gibi son dakikalarda yedikleri golle de mağlup oldular. Takım olarak rakipleri gibi onlar da kötü oynadılar. İlk yarıda defansta daha dikkatli ve rakibine pozisyon vermezlerken gol atabilecek pozisyonları da olmadı.
 Takım olarak bu mücadeleleri onların ligde kalması için hiç de yeterli değildir. Açılan puan farkı onları her maç öncesi biraz daha geriye götürüyor. Yabancı oyuncularının da hiç etkili olamadığı maçta sonradan girenler de hiç katkı koymayınca kötü oynadıkları maçtan 1 puan alabilir miyim derken son dakikalarda yedikleri golle mağlup oldular ve galibiyet hasretleri 11 haftaya çıktı.  

YORUM EKLE

banner471

banner473