banner564

Kudret Bey kime sordu?

“Koalisyon kurmayacağım” diyor, adını kendisinin belirlediği ve yine bizzat kendisinin sıraya dizdiği adaylar seyrediyor.
“Kabineyi dışardan kuracağım” diyor, adını kendisinin belirlediği ve yine bizzat kendisinin sıraya dizdiği adaylar seyrediyor.
“Kabineye vekillerden de birkaç tane alabilirim” diyor, adını kendisinin belirlediği ve yine bizzat kendisinin sıraya dizdiği adaylar seyrediyor.
“Demokrasiden, şeffaflıktan, çürüyen sistemden bahsediyor” adını kendisinin belirlediği ve yine bizzat kendisinin sıraya dizdiği adaylar seyrediyor.
“HP’de Özersay konuşuyor” adını kendisinin belirlediği ve yine bizzat kendisinin sıraya dizdiği adaylar ise seyrediyor.
Ne demokrasi ama… 

Yetiş Tarkan 
Çok şükür yeni bir gündemimiz oldu. Dünya starı ile yılbaşında aynı saat diliminde Türkiye’den bir saat sonra Yeni Yıla birlikte gireceğiz. 
Türkiye’nin Megastarı Tarkan, yılbaşı gecesi tam 1,3 milyon TL karşılığında ülkemiz sahnelerinde olacak. Seçim bütçesi gibi bir paraya çıkacak yani.
Sahi ya partiler açıkladılar mı seçim bütçelerini? Tarkan’a çok para alıyor diye eleştirenler, partilerin bu seçimde kaç para harcadıklarını biliyorlar mı? 
Örneğin CTP kaç gece Tarkan’ı çıkarmış olacak? UBP seçim bütçesi olarak ayırdığı para ile 6 ilçede Tarkan konseri verebilir mi mesela?..

MESAJLAR
Serdar DENKTAŞ: Valla Gezici’yi öyle bir oyuna getirdiniz ki sizin gibi kündeye getireni en son 10 yıl önce Kırkpınar’da görmüştüm. Hadi hayırlısı… 
Afet ÖZCAFER: Çok geçmiş olsun, tamda seçimler öncesi biraz yorgun düşünce grip olmuşsunuz. Köy yoğurdu tavsiye ederiz, bol bol kaşık kaşık yiyin, hatta içine Karpaz balı da koyarsanız etkisi daha da iyi olur. 
Ali SANATKAR: Bu sefer halk ezber bozacak ve sizi sandıktan çıkaracak. Yalnız seçim çalışmaları için Yedikonuk dışına da çıkıp bölgeleri gezmekte fayda var. Başarılar diliyoruz. 
Kağan MINDIKOĞLU: Cumhurbaşkanı geçici memurlar ile ilgili yasa tasarısını Anayasa Mahkemesine göndermiş. Bakalım buradan ne sonuç gelecek? Sonuca göre yılbaşına ya mutlu ya da mutsuz gireceksiniz artık. 
Gökhan SARAÇ: Seçim çalışmalarını Güzelyurt’ta sürdürüyorsunuz ama seçim ülke genelinde. Ara sıra diğer bölgelere de uğramakta fayda var. Hele giderken yanınıza birkaç torba nar da alırsanız oyları patlatırsınız. 
Ahmet ARSLAN: Girne’den sonra Karpaz’dan da güçlü bir destek gelmiş. Bu hafta birkaç gününüzü Karpaz bölgesinde geçirecekmişsiniz. Aman oralara kadar gitmiş iken eski dostları da görmemezlik etmeyin. 
Vedat ERBAŞ: Geçenlerde Bulgaristan’da bir güzellik yarışması organize etmişsiniz. Eh artık yılbaşından sonra benzer bir yarışmayı ülkemizde de organize edersiniz değil mi? Hem ülke tanıtımı için de son derece önemli. 
Şevki TURANLI: Ercan Havalimanının inşaatı süresince görüp şahit olduğunuz olayları bir kitapta toplamaya ne dersiniz? Öyle şeylere şahit olmuşsunuz ki bunları başka ülkelerde anlatsanız kimse size inanmaz. 
Kaan KANER: Yılbaşında özel dostlarınıza göndermek için çok özel bir yılbaşı hediyesi hazırlamışsınız. Bakalım bu özel hediyeden hangi dostlarınız faydalanabilecek? 
Erkut YILMABAŞAR: Siz İskele’de oy toplarken ailenin diğer üyeleri ülkenin her bir tarafından size oy toplamaya başlamışlar bile. Özellikle Lefke bölgesinden çok güçlü bir destek varmış size. 
Dr. Erkut AŞICIOĞLU: Seçimlerin yaklaşması ile sizin muayenehaneye gelen siyasetçilerin sayısında da ciddi bir artış yaşanmaya başlamış. Yalnız bu sefer siyasetçiler kontrole değil, desteğinizi istemeye geliyorlarmış muayenehaneye.
Dr. Bülent DİZDARLI: Yani toplumun bir kanaat önderi olarak şu seçimleri engellemeyeydiniz ya, ne diyelim size. Gerçi daha önümüzde 30 gün var. Belki son bir gayretle bir şeyler olabilir. 
Özge Taşker FALYALI: Yeni otelin tüm deklarasyon işleri ile bizzat ilgilenmişsiniz. Duvarlara asılan resimlere kadar her şey sizin onayınızdan geçmiş ve asılmış. Çok yakında otel görücüye çıkacakmış bu arada. 
Mustafa SAYMAZ: Demokrat Parti’de 13 yıldır sürdürmüş olduğunuz Arapköy örgüt başkanlığından ve 1 yıldır sürdürmüş olduğunuz Girne ilçe yönetim kurullarından istifa etmişsiniz. Hayırdır ne oldu da seçim üstü böyle bir karar aldınız? 
Hüda HÜDAVERDİ: Seçimler öncesi sosyal medyada paylaştığınız ilginç sözleri paylaşmama kararı almışsınız. Aman hocam sizi bilen biliyor, niye çekiniyorsunuz ki? 

POLEMİX
 "Oğlum" dedim kendi kendime. "Sen toplum siyasetine yön veren kişi olsan, bir kere önce bu seçim bu zamanda yapılmazdı. Çünkü bu seçimin 7 Ocak'ta yapılmasına ilk sen itiraz etmiştin. Sonra da bu tarihte olursa çıkacak sonuçları için 6 maddelik iddia yayımlamıştın. Kimse yanıt vermedi. Seni takan da yok dinleyende" diye iç çektim. Neyse ama üzülmeye de değmez. En azından yaşarken bir şeyi daha öğrendim: "Ego denilen şey kolay şişip boşalan bir balondan başka bir şey değildir."
Dr. Bülent Dizdarlı
YORUM EKLE

banner471

banner474