banner564

Lig mi kupa mı?

  Her iki takım da ligde bu sezon istediklerini gerçekleştiremediler. Ancak kupada yarı finale kadar gelmeyi başardılar ve önümüzdeki Çarşamba günü de kupada karşı karşıya gelecekler.
  Kupa öncesi bir birlerini tartma şansını da buldular. K.Kaymaklı için bu maçı kazanmak veya kaybetmek bir şey ifade etmiyordu. Fakat play-out potasından uzaklaşmak için mutlak kazanmak zorunda olan Cihangir takımıydı.
  K.Kaymaklı belki de kupayı düşünerek maç boyunca neredeyse hiç etkili olamadı. Her iki devrede de rakip kaleye sadece 2 şutu vardı. Bunu karşın rakibine akıl almaz pozisyonlar verdiler. Cihangir bunları değerlendirse skor çok farklı da olabilirdi.
  Kupa onlar için çok daha önemli olsa bile bu kadar etkisiz kalmamalıydılar. Kaleci Ali Duvarcı bugün kadroda yoktu. Onun yerinde genç kaleci Efe vardı. O da elinden geleni yapmaya çalıştı. İleride her aman olduğu gibi tüm gol umutlarını Uğur’a bağlamıştı. Uğur da bu maçta çok yalnız kalınca hiç bir şey yapamadı. 
  Kupada bu maçtaki performanslarından çok daha fazlasını göstermeleri gerekir.
  Cihangir için kupa öncesi ligdeki bu galibiyet çok kritik bir galibiyet oldu. Çünkü kaybetmesi halinde çok daha zor durumları düşebilirlerdi. Son 3 maçta sadece 1 puan almışlardı ve artık galip gelmeleri gerekirdi.
 Rakibinin tamamen kupayı düşünmesi onlar adına avantaj oldu. Her iki devrede inanılmaz goller kaçırdılar. Defansta Salih Say zaman zaman ileriye çıkarak pozisyonlar bulmaya çalıştı.   Bulduklarından birini de gol yaparak takımını morallendirdi. Offor çok etkili olmasına rağmen kaçırdığı goller yanında attığı ikinci golle takımını rahatlattı. 
  İhtiyaçları olan ikinci golü ilk yarıda bulmuş olsalar çok daha rahat bir maç çıkarabilirlerdi. Rakiplerinin hafta arası bu oyunu oynamayacağını kendileri de biliyor. Ama her şeye rağmen onlar için önemli olan galibiyetti onu da başardılar. Artık kupa için farklı düşünmeye başlayacaklar.
  
  
 

YORUM EKLE

banner471

banner473