banner564

M. Neşe’den öncesi ve sonrası

Ligde kalabilmek adına zor günler geçiren Binatlı, haftalardır kazanamıyordu. Bununla birlikte yönetim ve teknik heyetinde de sorunlar yaşadı.
  Özellikle kendi evinde rakipleri olan takımlara karşı kaybettiği puanlar onların bu durumda olmasına neden oldu. Dünkü maçta ise hiçbir hedefi kalmayan ama iyi sonuçlar alan Çetinkaya’ydı. 
  Daha çok kazanmak isteyen ve mutlak galibiyet isteyen takım olmalarına rağmen özellikle ilk yarısında çok ama çok kötü bir oyun ortaya koydular. 
  Onlardan bu dönemde çok şeyler beklenen yabancı oyuncular, sanki lig bitse de gitsek der gibiydiler. Takımın tecrübeli oyuncularından Burak, maç içinde böyle bir görev mi aldı bilmiyoruz ama rakip ceza alanına yaklaşması sanki yasaklanmış gibiydi. Maç boyunca sadece 12 kez rakip ceza alanına girebildi. O pozisyonda da mutlak bir golü kaçırdı. 
  Defansta Zihni ve Ayhan rakibinin uzun boylu oyuncusu Faye ile iyi mücadele ettiler. İkinci yarıda ta ki M. Neşe’nin oyuna gireceği dakikaya kadar ilk yarıdan farklı oynamadılar. Ancak M. Neşe oyuna girdikten sonra her şey çok farklı oldu. Sol taraftan getirdiği ilk topta Sertaç ile golü buldular. İkinci golü bulup rahatlayacakları pozisyonda yine M. Neşe vardı. Ancak Victory toktu. Çünkü kaçması daha zor bir golü atamayarak takımını son bölümde çok sıkıntıya soktu.
  Alınan galibiyet onlar için çok ama çok değerli olmasına rağmen ortaya konan oyun onlar için bundan sonraki maçlarda yetersiz kalır.
  Çetinkaya ikinci yarıda çok iyi puanlar alarak çok rahat bir duruma gelmişti. Ancak kupanın da dışında kalması onları tamamen hedefsiz bıraktı. Maçın ilk yarısında ve ikinci yarının da belli bölümlerinde daha iyi görünmelerine rağmen gol yollarında etkisiz kaldılar. 
  Buldukları çok etkili olmayan pozisyonları bile kötü değerlendirdiler. İkinci yarıda ileride biraz daha çoğalmalarına rağmen bu kez geride açıklar verdiler.
   Defanstaki Batuhan ve orta alandaki Doğukan takımları adına bir şeyler yapmak isteyen adamlardı. Faye istediği topları çok fazla alamadı. Bulduklarını da değerlendiremedi.  
  Rakibi kendilerinden daha fazla istedi, kendileri ise istenilen özveri ve çabayı bu maçta sahaya koydular diyemeyiz.

  

YORUM EKLE

banner471

banner473