banner564

Motive kalmamış

 Cihangir Gençlik Gücü maçı haftanın alt tarafı adına önemli maçlarından biriydi. Gençlik Gücü’nün rahat yere doğru gitme düşüncesi alacağı galibiyetle devam edecek olsa da, Cihangir’in motiveden uzak kalışı ise dünkü mağlubiyetin en büyük nedeni oldu. 

İlk devresi uyutan ve sıkan maçın ikinci yarısındaki tempo ise her şeyi ile görülmeye değer bir müsabaka oldu. Cihangir’in özellikle ikinci yarının başındaki direncine GG’nin erken karşılık vermesi deplasman takımın da maçı kazanmasına fazlası ile yeterli oldu. 
Ertan ve Salih Say’ın kadro dışı kalması sonrasında kadrosu iyice daralan Cihangir’de dün Erol’un talihsiz anı yanında Çağlar’ın kırmızı kartı kalan haftaları daha sıkıntılı noktaya taşıyacağa benziyor. Cihangir adına en belirgin özellik motivasyonun kalmayışı olarak göze çarpsa da, en erken zamanda özüne dönmez ise dertsiz başını derde koymaya oldukça yakın olur. 
GG’nin geçen haftaki tempolu MTG maçından sonra dün özellikle ikinci yarıdaki iyi oyunu sonrası aldığı galibiyet ise son haftalardaki oturmuş kadro ve inancın en büyük göstergesidir. Zorlu deplasmanı inanarak ve hakederek zaferle kapatan GG, zorlu süreci bu hafta itibariyle galibiyetle kapamış oldu. Cihangir’in oyuncu tercihi ve dizilişi konusunda farklı yollara başvurması GG’nin aldığı galibiyete eşlik edereken Hasan Burgaç’ın daralan kadroyu kalan sürede nasıl kullanacağını ise çok merak ediyorum. Bu zor dönemde Uche Yannıck ve Henri’den daha fazla verim almak zorunda olan Cihangir’in özüne dönmesi ise en erken yapması gereken konudur. 

YORUM EKLE

banner608

banner474