banner564

Ne şiş yandı ne kebap

Ligin altını ilgilendiren önemli mücadele öncesinde her iki takımın da galibiyete ihtiyacı vardı. Özellikle ev sahibi Cihangir kötü gidişe bir yerde dur demek istiyordu Bu önemli mücadelede Cihangir sahaya Ali, Okpokon ve Offor gibi önemli isimlerinden yoksun olarak çıktı. Ayrıca maçta sakat sakat forma giyen Kalifa da bu sakatlığından dolayı takımına istediği katkıyı sağlayamadı. Mücadelede Ozanköy rakibinin bu eksikliklerini kullanmayı başaramadı. Karşılaşmadaki oyuna baktığımızda her iki takım da beraberliğe razı bir görüntü çizdi. Ozanköy de maç içerisinde bir şanssızlık yaşadı ve golcü futbolcusu Junior Dion sakatlanarak oyundan çıktı. İlk devre pozisyonsuz ve tamamen orta saha mücadelesi şeklinde geçti. İkinci devre yağmurla birlikte oyunun temposu da artış gösterdi ve Ozanköy Junior'un yerine oyuna giren Fikret ile golü bularak öne geçmeyi başardı. Cihangir kalesinde gördüğü golden sonra kaybedecek bir şeyi kalmadığından dolayı rakibi üzerine yüklenmeye başladı ve aradığı golü de Erol ile buldu. Skorda eşitlik sağlandıktan sonra maç iki takım arasında gitti geldi ancak gol çıkmadı. Karşılaşma sonunda iki takım da razı oldukları birer puanı alırken; ne şiş yanmış oldu ne de kebap.
Cihangir birçok eksikle çıktığı mücadelede rakibi karşısında golü kalesinde görene kadar temkinli bir futbolu tercih etti. Beraberlik golünden sonra galibiyeti de yakalayabilirlerdi. Özellikle Arif'in kaçırdığı pozisyon maçın kırılma anı oldu. Kaleci Raif yaptığı kurtarışlarla takımını ayakta tutan isimdi.
Ozanköy eksik rakibi karşısında oyunu domine edemedi. Skor üstünlüğünü de koruyamayınca bir puana razı oldu. Ozanköy savunmasında Nedim yaptığı büyük hatayla rakibe adeta golü hediye ederek belki de takımını galibiyetten etmiş oldu. Ozanköy'de Hasan hem savunma hem de hücumda takımı adına en iyi isimdi.
Karşılaşmanın hakemi Ali Özer pozisyonlara yakındı ve yardımcılarıyla birlikte iyi bir yönetim sergiledi.
YORUM EKLE

banner471

banner474