banner564

Ne umdu ne buldu

 Son hafta deplasmanda Doğan Türk Birliği’ni mağlup ederek umutlarını bu haftaya taşıyan Binatlı, kendi evinde neredeyse ligi tamamlayan Ozanköy’e mağlup olarak lig adına artık bu kadar dedi.
  Alınan bu mağlubiyetle bir hafta önceki galibiyetin de hiçbir anlamı kalmadı. Alınacak galibiyetle rakiplerinin olası puan kayıpları ile umut taşımak istedi. Ancak çok kötü bir oyun oynadılar.
  İnanılmaz derecede pas hataları, kale önünde gol olabilecek pozisyonlarda beceriksizlikler had safhadaydı. Böyle maçların her zaman zor olduğunu hiçbir maçın oynanmadan kazanılmayacağını biliyorlardı. Ancak maçı kazanacak golleri bulamadılar. 
  Yabancılarından Kehinde ve E.J.Bello’nun bu maçta cezaları nedeniyle oynamadılar. Ancak bu bir mazaret olarak kabul edilemez. Peter de Doğan Türk Birliği maçındaki performansını inkar ederek oynadı. Kaçırdığı goller takımının mağlubiyetine etken olan nedenlerden biriydi.
  Beklenen gol gelmedikçe takım olarak oyun disiplininden de koptular. Tüm riskler alınarak yapılan ofansif değişiklikler de sonuç vermedi. Bunun yanında son bölümlerde rakiplerine de inanılmaz pozisyonlar verince Abia cezayı 2 golle kesti. Maçın ilk yarısının sonlarında verilmeyen penaltılarına rağmen sığınılacak bir mazaret olmamalı.
  Ozanköy için daha önce nerelerdeydiniz demek çok doğru olacak. Rakipleri karşısındaki mücadeleleri, takım olarak daha iyi oynamalarının karşılığını aldılar.
  Bir hafta önce Y.Boğaziçi’ne mağlup olmasalar bu galibiyetle daha farklı düşünebilirlerdi. Şimdi o maçın değerini daha fazla anlamış oldular.
  Bu maçta Ertaç yoktu. Belki de takım oyununu daha iyi oynadılar. Bu maçtaki en büyük artıları daha çok yardımlaşarak oynamaları oldu.
  Rakiplerine verdikleri pozisyonlar da vardı. Rakipleri bunları değerlendiremedikçe onların oyundaki direnci arttı.
  Kalede M.Emin, defansta bir hatası dışında Zihni ve Lewis çok iyi oynadılar. Rakiplerine hiçbir hava topunu vermediler. Orta alandaki Garus her topa müdahale etti. Abia eski takımına karşı çok iyi oynadı. Attığı 2 golle de rakibinin her şeyini bu sezon adına neredeyse bitirmiş oldu. 
YORUM EKLE

banner471

banner473