banner564

Ne üzülen var ne de sevinen

 Bu sezon Süper Lige yükselen iki takımın dünkü mücadelesinde özellikle ilk yarıda ortaya konan oyun izleyenleri olduğu kadar oynayanları da uyuttu diyebiliriz.
 Her iki takım da maçın son bölümü hariç maçı unutmuş gibilerdi. Maçın sonucuna iki takım da üzüldü mü sevindi mi bilemediler. 
 Düzkaya yeni teknik adamı ile G.Gücü karşısında kazanırken bu maçı da kazanıp puanını 10 yapmak, Göçmenköy de Merit Alsancak Yeşilova karşısındaki farklı mağlubiyeti unutturmak amacıyla yeni teknik adamı ile bu maça çıktı.
 Maç öncesi düşünceler puan veya puanlar üzerine olsa da maç içerisinde yapılmak istenenler ile yapılanlar çok farklıydı. Her iki takım da ilk 45 dakikada rakip kalede bu pozisyon tehlikeli olur diyebileceğimiz bir pozisyon dahi yaratamadı.
 Düzkaya orta alanı daha kalabalık ileride sadece Ismael Kone’yi bıraktı. Ancak ona gerekli destek hiç verilmedi. Orta alandaki Serkan bekleneni veremeyen oyunculardan biriydi. Sonradan oyuna girenler de hiç ama hiç katkı koyamadılar.
 İkinci yarının başlarında ilk yarıya göre biraz daha iyi mücadele etmeye başladılar. Fakat pozisyona hiç giremediler dersek yeridir. Maçın son bölümünde beraberliğin onlara yaramadığını anlayıp şuursuzca saldırmalarının bedelini kötü ödeyebilirlerdi, çünkü kalesinde çok net 2 pozisyon verdiler.
 Ortaya konan oyun bundan sonraki maçları için hiç ama hiç yeterli değildir.
 Göçmenköy mevcut kadrosu ile maç öncesi rakibinden daha avantajlı olsa da maçın ilk yarısında rakibi gibi vasatı aşamadı. Orta alandaki Fikret’in cezalı olması nedeniyle onun yerine oynayan Erin, tüm iyi niyetine rağmen fazla bir şey yapamadı. J.Okoli ve Joseph hiç etkili olamadılar. Bunda takımın genelinin kötü oyunu da etkili oldu.
 İkinci yarının ilk bölümünde yine etkisizdiler. İlerleyen dakikalarda rakibinin gol için daha fazla rakip alana gitmesi sonucu ani ataklarla daha etkili olmaya başladı. Defanstaki Lawal ve Rahmi çok fazla rahatsız edilmediler. K.Uçaner zaman zaman faydalı olduğu maçlardaki dikkatli oyununu bu maçta ortaya koyamadı ve yerini diğer arkadaşına bıraktı.
  Rakibinin kazanmam gerekir dediği dakikalarda defansında verdiği boşlukları başta J.Okoli olmak üzere değerlendiremedi. İyi oynamadığı maçın son bölümünde bulduğu pozisyonları değerlendirmiş olsa çok değerli 3 puanın sahibi olabilirdi.
 Kadrosu ile orantılı sonuçlar alamayan takımlarımızdan biri olan Göçmenköy mutlaka oyununu geliştirmelidir.    

YORUM EKLE

banner608

banner474