banner564

Özgüven ve inanç

 Yirmi birinci hafta karşılaşmasında konuk ettiği Doğan Türk Birliği’ni mağlup ederek altın değerinde 3 puanın sahibi olan Gençlik Gücü, dün ise deplasmanda Baf Ülkü Yurdu’nu mağlup ederek hayati önem taşıyan yeni bir galibiyete imza atmış oldu. 

İyi oyun ve mücadele yanında alacakları galibiyetin sonrasında neleri kazanabileceklerinin fazlası ile bilincinde olan Gençlik gücü oyuncuları, maçın sonunda aldıkları galibiyetle özgüven ve inançla mücadele ettikleri günü haklı bir galibiyetle geride bırakmış oldular.
Baf Ülkü Yurdu’nun yine tanınmakta zorlandığı günde aldığı farklı mağlubiyet sonrası ateş çemberine seri düşüşü devam ederken, rakibi karşısında ilk devre sahada bile olmayışı zaten günün hüsranla biteceğinin habercisi oldu. İkinci yarıya iyi başlaması yanında net pozisyonları yine acemice harcamaları farklı mağlubiyeti de kendileri adına kaçınılmaz yaptı. Özellikle Konkoni’nin çok kolay pozisyon harcamasına ikinci yarıda birkaç isim daha eşlik edince kazanmak adına gole ihtiyacı olan Baf Ülkü Yurdu, bu isteğine ne yazık ki ulaşamadı. Gençlik Gücü, takım olarak iyi işler çıkardığı zorlu deplasmanda galibiyeti fazlası ile hak ederken, geçen hafta aldıkları Doğan Türk Birliği galibiyetini dünkü galibiyetle hem anlamlı hale getirdiler hem de taçlandırmış oldular. Maç öncesi rakibi Baf Ülkü Yurdu ile arasındaki 2 puanlık farkın bilincinde olan ve hesaplamasını da yapan Gençlik Gücü, rakibini mağlup ederek aldığı galibiyetle rakibinin de 1 puan önüne geçmiş oldu. Gençlik Gücü adına bu sezonki istikrar sorununun en azından 2 hafta rafa kaldırılması önemli galibiyetlerle son bulmuş olurken, devam etmeleri durumunda ise iyi yerde finish göreceklerine inanan kişilerin başında geliyorum. 

YORUM EKLE

banner608

banner474