banner564

Reklam

Koop Bank Genel Müdürü Kemal Ataman “Hadise sahne aldı, hadise koptu” dedi. Zaten reklam için değil miydi Hadise konseri. 250 bin lira verip başka bir iş yapsalardı bu kadar reklamı olmayacaktı Koop Bank’ın. 
Reklamın iyisi kötüsü olmaz misali 250 bin liralık konser yüzünden Türk medyasına kadar konu taşındı. Herkes içinden geçinilen bu zor dönemde 250 bin lira verip konser yaptıran Koop Bank’ı konuşuyor.
Bir yandan bilgisayar alabilmek için Adli Yıl Açılış törenini iptal eden Yüksek Mahkeme başkanı diğer taraftan Hadise’ye 120 dakika için 250 bin Türk Lirası. Bankacı değilim ama kaba bir hesapla, Hadise’nin sahnede kaldığı her dakika için kooperatiflerin cebinden 2 bin Türk Lirası çıkmış oldu.  
Öte yandan Hadise ile aynı gece Girne’de sahne alan yine Türkiye’nin önemli sanatçılarından Fazıl Say, önüne konan piyanoyu beğenmediğini ve iyi bir piyano alınmasını sahneden seslendirdi. 
Fazıl Say, Hadise kadar büyük bir bütçe ile Girne’ye gelmemiştir ama öyle bedava da çıkmamıştır. Ona da hatırı sayılı bir bütçe ödendi. Ama gel gelelim Hadise kadar konu edilmedi. 
O yüzden Koop Bank Genel Müdürü Kemal Ataman’ın öyle açıklama yapıp kendisini ve bankasını falan ifade etmesine hiç gerek yok. Madem Hadise’yi o sahneye çıkarttınız bu kadar reklam ve sansasyonel olacağını da öngörmeliydiniz. Zaten bankacıların işi biraz da öngörü değil mi? Dolarda faizde ne olacağına bu öngörülerine bakarak karar vermiyorlar mı?

Asıl kavga şimdi başlayacak…
Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği ile İnşaat Müteahhitleri Birliği arasında son günlerde tırmanan bir gerilim var. İnşaat Müteahhitleri Birliği, Emlakçılar Birliği Yasası'nın tadili konusunu gerekçe gösterse de perde gerisinde daha büyük olaylar dönüyor.
Öyle ki kavganın asıl nedeni her açıklamasında “mafyalaşmadan” söz eden Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği Başkanı Hasan Sungur’un bu açıklamalarının İnşaat Müteahhitleri Birliği’nde yarattığı rahatsızlıktan kaynaklanıyor.
İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, son günlerde bu açıklamalara farklı şekilde cevap verse de kavganın ateşini düşürmek yerine her geçen gün daha da artırıyor.
Bu akşam Girne’de Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği’nin bir resepsiyonu var. Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği Başkanı Hasan Sungur bu resepsiyon sırasında kendisine gelen tam 5 klasör dolusu yolsuzluk, sahteleme ve mafyalaşma ile ilgili bilgileri orada bulunanlara ve medyaya aktaracak.
Ve asıl kavga bence yarından sonra başlayacak. Çünkü Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği Başkanı Hasan Sungur’un açıklayacağı o klasörlerin içinde öyle önemli isimler ve öyle dolandırıcılık hikayeleri var ki yer yerinden oynayacak adeta. 
Şahısların kendi el yazılarından resimli, belgeli olan bu evrakları ve ortaya dökülecek iddiaları bakalım nasıl izah edecek İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer ve müteahhit dostları…

Temel ihtiyaçlar
•    Mahkemelerde kullanılmak üzere bilgisayarlar,
•    Hadise konserini savunması için sosyal medya kalemşörleri,
•    Konserlerde kullanılmak üzere son model bir piyano,
•    Müzakere süreci için geçerli bir sebep,
•    UBP’ye iyi bir Cumhurbaşkanı adayı,
•    HP’ye bir kan biraz taze can,
•    Olgun Amcaoğlu’na acilen TC’den gelmesi beklenen para,
•    Serdar Denktaş’ın partinin başına bırakabileceği güvenilir ve sadık bir isim.

MESAJLAR

Gülşah Sanver MANAVOĞLU: Valla memleketin çivisi çıktı ama çivisi çıkan memlekete çivi çıkarabilecek vekil gerekli. Hani soğuktan donanı kar ile ovmaya benziyor bu iş birazda. Anladınız siz onu… 

Kemal ATAMAN: Hiç canınızı yemeğe uğraşmayın, açıklamaya falan da gerek yok, 250 bin liraya öyle bir reklam yaptınız ki bundan sonra başkası değil Hadise, Madonna getirse boşuna. 

Gökhan ALTINER: Bakıyoruz da sabah programını sanat programına dönüştürmek gibi bir uğraşınız var. Yoksa siyaset eleştirmenliğinden sanat eleştirmenliğine mi geçeceksiniz? 

Nidai GÜNGÖRDÜ: Fazıl Bey sonuna kadar haklı piyano konusunda. Zira daha önce başka bir ünlü sanatçı da aynı piyanoyu kullanmak zorunda kalmış, o da şikâyet etmişti. Bence el birliği ile DAÜ’ye yeni bir piyano alıp hediye edelim. 

Hasan SUNGUR: Bu akşam tüm üyelerinizin önünde İnşaat Müteahhitleri Birliği’ne ve başkanına meydan okuyacakmışsınız ve bazı önemli iddiaları ilk kez gündeme getirecekmişsiniz. 

Cafer GÜRCAFER: Bu gece uzun olabilir, cep telefonunuzu kapatmayın deriz. Zira bir kulağınız Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği Başkanı Hasan Sungur’da olsun. Her an ortaya önemli iddialar atabilir. 

Kemal PARS: Dün Hasan Uzun ile yaptığınız tavla maçını kaybedince önümüzdeki hafta Hasan Uzun Petrol’ün arka bahçesinde mangalları yakma sözü vermişsiniz. Akşamları da serin olmaya başladı, ne de güzel gider mangal şimdi. 

Tufan ERHÜRMAN: Doğum gününüzde en güzel hediyeyi partileriniz ve rakipleriniz verdi, zira önümüzdeki kurultayda karşınıza kimse rakip olacak çıkmayacak. Neyse hem kurultay için hem de doğum gününüz için tebriklerimizi iletiyoruz. 

Kadri FELLAHOĞLU: Mahalledeki çöpler toplanmayınca iş başa düştü deyip konu komşu hep birlikte mahalledeki tüm çöpleri toplamışsınız. Ha keşke herkes sizin gibi yapsa, memlekette pis sokak kalmaz. 

Ahmet YÖNLÜER:  Arabistan'dan Türkiye'ye: “Doğu Akdeniz'deki faaliyetler yasa dışı, Güney Kıbrıs'ın yanındayız" mesajı verildi. Neler oluyor? Neden Araplar bizi değil de Rumları tercih ediyor? Hani Müslümanlık nerede kaldı? 

Mustafa TAŞ: Dün dernekte Biray Deliceırmak ile tavla maçı yapıp, farklı kazanmışsınız. Ee nesine oynadınız o maçı, öyle bedava tavla maçı olmaz değil mi? Bir gün biz de geleceğiz mekana. 

Narin ŞEFİK: Adli yılın açılışını iptal ederek hem hükümete bir mesaj verdiniz hem de vatandaşlara tasarruflu olması konusunda geçekten devletin zirvesinden çok önemli bir uyarı gönderdiniz. 

Dr. Erkut AŞICIOĞLU: Sizin oğlan akşamları pek uyumayı sevmediği için son dönemlerde sürekli gece nöbetleri tutuyormuşsunuz. Neyse bu sayede gece nöbetlerini de hatırlamış oldunuz değil mi? 

Ünal ÜSTEL: Günü birlik Ankara’ya gidiyormuşsunuz. Özellikle uçak bilet fiyatları ve turizm teşvikleri konusunda Başkan Yardımcısı Fuat Oktay ile yapacağınız görüşme son derece önemli. 

Hasan TAÇOY: Sanayi bölgelerini dün Sanayi Odası ile birlikte masaya yatırmışsınız. Kış gelmeden öncelikle şu yol ve temizlik konusuna umarız öncelik verirsiniz. 

YORUM EKLE

banner608

banner473