banner564

Serhan iş başında

 K-Pet Süper Ligi’nin hem alt sıraları hem de üst sıraları ilgilendiren karşılaşmasında maç boyunca üstün bir oyun sergileyen Doğan Türk Birliği, karşılaşmayı 1-0 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. 

Karşılaşmayı bütün  olarak yorumlarsak hata yapmış olmayız. Çünkü maçın başından sonuna kadar Doğan, rakip kalede pozisyon aradı. Gençler Birliği ise oyunu kendi sahasında kabul edip hızlı ataklar ile kontraya çıktı. 
Mehmet Bolkan ilk maçında bence sağlam savunması ve iyi mücadeleci bir takım çıkarttı ve Doğan gibi güçlü bir rakibe karşı iyi savunma yaptı ve dirençli bir oyun sergiledi. Savunmada Mustafa Tekpınar ve Sinan iyi iş çıkardı. 
Önlerinde Hasan’da onlara iyi katılarak orta bölgeyi kapattılar. Elvis’in cezalı olup oynamamısının yokluğunu hissetti. Özellikle maç boyunca Miranda, savunma arkasına atılan topalarda İbrahimi ve yabancı forveti Guamayı, top ile buluşturmaya çalıştı fakat her iki oyuncuda gol yapmaya bir hayli uzaktı. 
Serhan ve Raheem fizik ve çabukluk olarak üstün oluşu daha birçok pozisyonun daha başlamadan önlenmesine neden oldu. Mehmet Bolkan’ın Miranda’yı oyundan almasını anlam veremedim çünkü atağa takımı çıkartan ve yetenekli iş yapabilecek tek oyuncuyu oyundan aldı. Onun yerine Tacettin veya Guamanı oyundan alması daha mantıklı olurdu. 
Doğan yeni teknik adam değiştiren bir takıma karşı iyi oyun sergiledi. Sadece tek eksik goldü, onuda Serhan yetişti ve takımının şampiyonluk yolunda idaasını sürdürdü. 

YORUM EKLE

banner471

banner473