banner564

Seyret! Ve gör

 Mağusa Türk Gücü deplasmanda Binatlı’yı gol yağmuruna tutarak haftayı galibiyetle kapattı. Yabancılarının ön plana çıktığı günde neredeyse pozisyon bile vermeden galip gelen Mağusa Türk Gücü adeta tarihi farka imza atmış oldu. 

Oyun ve mücadele anlamında rakibinin kat kat üzerinde olan Mağusa Türk Gücü’nün günün sonunda galibiyeti ise tesadüf olmadı. Binatlı’nın Pazartesi akşamı Baf Ülkü Yurdu karşısında sergilediği performans ve isteğin dünkü mücadelede olmayışı ise kendileri adına ağır sonucu kaçınılmaz yaptı. Hem sahaya çıkan Binatlı on biri hem de oyuncuların performansı kazanmaya yetersiz olurken, aldıkları ağır yenilgiden ise bir an önce kurtulmaları gerekmektedir. 
Rahmi’nin sakatlığı, Zihni’nin ise kadroda yer almayışı savunma adına zorlu Mağusa Türk Gücü maçı öncesi en büyük handikap olarak geride kaldı. Özellikle skor 0-3’e geldikten sonra maçı bırakan ve bitiren Binatlı oyuncuları adına alınan 0-7’lik skor ise maç sonu kaçınılmaz oldu. 
Binatlı ikinci devre adına geride kalan 4 haftayı unutup, artık başlayacak olan bire bir rakipleri ile olan maçlara bakmak zorundadır. Kadrosu ve bu maçın dışında gördüğüm karşılaşmalardaki performansı ile bire bir rakipleri karşısında alacağı sonuçlarla ligi istediği yerde bitirecek potansiyele fazlası ile sahiptir.
Şu an itibariyle dünkü enkazı en kısa sürede üzerinden atmak zorunda olan Binatlı, önüne bakarak birebir maçları kayıpsız geçmek zorundadır.  

YORUM EKLE

banner608

banner473