banner564

Sonuç yararsız

 On birinci haftanın kapanış maçında Yenicami ile Cihangir takımlarının karşılaşmasında kazanan çıkmadı. Lig ikincisi Yenicami ve üçüncüsü Cihangir’in zirvede olmak ya da olmamak adına çıktıkları maçın galibi çıkmazken, özellikle şampiyonluk yarışında Yenicami, bıraktığı 2 puanla ciddi yara almış oldu. İki farklı üstünlüğü ele aldıktan sonra anlamsız geriye yaslanma duygusuna bürünen Yenicami, bu düşünceyi ise ağır ödemiş oldu. Cihangir’in oyunun genelinde iyi olduğu, ikili mücadelelerin ise tümünde ayakta kaldığı maçı kazanabilecek bir geceyi ise berabere tamamlayarak, Yenicami’ye karşı Başkente ki üstünlüğünü sürdürmüş oldu. 

Yedi ikinci golde takım olarak sınıfta kalan Cihangir, oyuna yaptığı hamlelerle puanı alarak yoluna devam ederken, Yenicami takımında ki düşüş on birinci haftada yine devam etmiş oldu. 
İlk devre kalesinde gol görmesine rağmen net ve önemli pozisyonları harcayan Cihangir’in direnç ve isteği ikinci yarıda devam ederken, sonuçta kendilerine olumlu dönmüş oldu. İki farklı geriye düşmelerine rağmen yılmayıp disiplin ve isteği elden bırakmayan Cihangir kurduğu baskı ile skoru eşitleyerek haftayı bir puanla kapamış oldu. Yenicami de düşüş devam ediyor. Krediyi tüketen Kartal bu haftayı da 2 puan kayıpla geride bıraktı. Sakatlık ve sıkıntının devam ettiği Yenicami özüne dönmekte zorlanacağa benziyor. Zorlu rakibi karşısında skoru koruyamayan Yenicami, ciddi 2 kayıpla yola devam ederken, Cihangir zorlu deplasmanı kazanabileceği bir gecede eşitlikle kapamış oldu. 

YORUM EKLE

banner608

banner473