banner564

Takım oyunu ve değişim

 Geçen hafta sahasında Cihangir’i 4-2’lik skorla mağlup eden Merit Alsancak Yeşilova, dün de deplasmanda konuk olduğu Küçük Kaymaklı’yı aynı skorla mağlup ederek peş peşe ikinci galibiyetini almış oldu. 
Kupaya erken veda sonrası ligin kalan haftalarını nasıl götüreceğini merak ettiğim Merit Alsancak Yeşilova’nın bu süreçteki en büyük avantajı ise Teknik Direktör Toygar Davulcu olacak. 
Dün Kaymaklı karşısında izlediğim takım gerçekleşen değişimin en büyük göstergesi oldu. İnanç yanında saha içindeki oyuncu grubunun disiplini kazanılan maçın en önemli faktörü oldu. Geriye düştükleri maçı çevirmeyi başaran ve farklı galip gelen Merit Alsancak Yeşilova, aldığı galibiyet sonrası puanını 29’a çıkarmış oldu. 
Küçük Kaymaklı’da yolunda gitmeyen işlerin dün yine devam etmesi, alttan galip gelen Girne Halk Evi sonrası zor süreci daha sıkıntılı noktaya getirmiş oldu. Solda Vakkas, sağda Memduh, ortada Salk ve Makoun’un iyi performanslarına, kenardan gelenlerde eşlik edince Merit Alsancak Yeşilova adına maç sonunda iyi bir tablo çıkmış oldu. Tamen ve Ulaş’ın golleri maçın güzel kareleri olarak güne damga vursa da hakem dörtlüsünün de iyi performansları maç adına güzel olaylardı. 
Merit Alsancak Yeşilova en başından beri iyi bir takım. Kaliteli oyuncu grubu ile kalan haftaları iyi noktada bitirmek için mücadele edecektir. Kaymaklı adına ise ateşin içinden çıkmak oldukça zor görünse de, sonuna kadar mücadele etmeleri gerektiğini çok iyi biliyorlar. Teknik heyetin 5 haftalık zamana ihtiyaçları olduğunu söyleseler de bu süreci en az zararla kapatmak zorundalar.
 

YORUM EKLE

banner471

banner474