banner564

Tam kadronun verimi

  Son haftaları galibiyetle tamamlamış ve çıkışta olan iki takım Karadağ’da karşılaştı. Lefke’nin 15, Gönyeli’nin 19 puanı vardı. Lefke kazanıp rakibine yaklaşmak ve ilk yarının sonu yaklaşırken maçlara daha rahat çıkmak istiyordu. Gönyeli isteği de puanını artırarak yeni geldiği ligde rahat bir sezon geçirmekti.
  Lefke maça en iyi kadrosu ile çıktı diyebiliriz. Zaten tam kadro oldukları zaman çok şeyler yapabilen bir takım. Bunun karşılığını da maç boyunca oyuna hakim olan takım olarak aldı. Golü erken denecek bir dakikada bulması onları maçı ne kadar istediklerini gösterdi.
  Orta alanda Semih, kanatlarda Yılmaz ve Candy özellikle ilk yarıda iyi toplar taşıdılar. Buldukları ilk golü de bu ikilinin ortaklığında Kasım ile buldular. Ancak ikinci yarıda takım olarak biraz daha kontrollü oynadılar. Bunu yaparlarken de rakiplerine pozisyon vermemeleri de önemliydi. 
  Golcüsü Kasım le bir gol daha bularak maçı kopartmayı bildiler. Yorulana kadar Candy ve Yılmaz iyi işler yaptılar. Defanstaki rahmi de takımın iyilerindendi.
  Lefke bu galibiyetle 3 maç arka arkaya kazanarak kendine geldi diyebiliriz.
  Gönyeli arka arkaya aldığı galibiyetlerin morali ile Lefke’ye gitti. Bazı maçlardaki oyunu ile de dikkat çeken bir takımdı. Maça rakiplerine oranla daha tutuk başladılar. Rakibinin maçın başlarındaki gol bulma çabasına yeterli tepkiyi koyamadılar. 
  Golü yedikten sonra da çok fazla değişiklikleri olmadı. Golcüsü J. Okoli rakip oyuncular tarafından çok iyi kontrol edildi. Aldığı her topta kademeli kontrol edilince istediği gibi topları hem alamadı hem de kullanamadı.
 İkinci yarıda top belki onlarda daha fazla kaldı gibi görünse de pozisyonları bulan ve bunlardan birini de gol yapan Lefke oldu. Rakibinin hızlı kanat adamlarına yeterli önlem alamadılar. Bu pozisyon gol olur diyebileceğimiz pozisyonu sadece duran toptan oldu. Bunun dışında hiç etkili olamadılar. 
  Lefke karşısında kötü bir oyun ortaya koyan Gönyeli mağlup olmaktan kurtulamadı.  

YORUM EKLE

banner471

banner474