banner564

Türk Ocağı tatilde

 Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Türk Ocağı’nın modu bu şekildedir. 90 dakika içerisinde hangi oyun planında sahaya çıktığını, kimin nerde görev yaptığını ve oyun formatını bir türlü anlayamadım. 

Ahmet hoca tecrübeli ve camiayı tanıyan bir teknik adam ancak bu karşılaşmada gerek takımını hazırlamada gerekse oyun içerisindeki değişikliklerini doğru bulmadım. Çetinkaya’nın Amani ve Hakan’ın yerlerini değiştiren Derviş hoca, Türk Ocağı’nın kanatlarını felç etti. Felç gerçekleşirken Türk Ocağı Teknik Direktörü Ahmet Dedekorkut’un hiç müdahalede bulunmaması beni şaşırttı. Türk Ocağı tatile erken girmiş havasında ama dışarda daha 8 maç ve 24 puan var. 3 puanlık sistemde  BÜY ile arasında 4 puan olduğunu düşünürsek Play-Out oynama şansı bulunuyor. 
Çetinkaya ise her hafta üzerine koymaya devam ediyor. Ayağa top yaparak sahaya iyi yayılarak ve bloklar arası bağlantıları sağlıklı kurarak takım 4. sıradaki yerini hak ediyor. Özellikle Doğukan’ın oyuna dahil olmasından sonra kanatları oyunu daha rahat açmaya başlayan Çetinkaya’da her oyuncu görevini yerine getirdi  ve ortaya güzel bir sonuç çıktı.  Derviş Kolcu’nun Ugo’yu serbest oyuncu şeklinde kullanması Çetinkaya’yı daha delici ve daha çabuk bir takım haline getirdi. Bunun dışında Amani’de hem kanatta hem ortada görev yaparak içeri doğru mesafe katederek etkili oldu ve attığı iki golle de hücum bölgelerinde oyuna tam olarak katıldığını gördüm. 
Karşılaşmanın orta hakemi Serkan Durmaz iyi niyetli oyuncu grubununda yardımıyla hatasız bir karşılaşma yönetti. 

YORUM EKLE

banner471

banner473