banner564

Ya goller de olmasa

  Kümede kalabilme mücadelesi veren G.Gücü konuk ettiği Y.Boğaziçi takımına olası galibiyette kendisini de çok zora sokacak galibiyet şansını tanımadı.
  Y.Boğaziçi ise son maçta aldığı galibiyetle play-out oynayabilirim umudunu artırırken G.Gücü maçını da kazanarak bu şansını daha da artırmak istiyordu.
  Ancak istemek başka yapmak başka bir şeydir. G.Gücü rakibi gibi kötü oynamasına rağmen en azından kötünün iyisi olarak kazanmasını bildi. Y.Boğaziçi ise bırakın gol atmayı pozisyona dahi giremedi. Zaten en az gol atan takım olmaları da bunun göstergesi.
  G.Gücü kazanarak en azından rakibinin ona yaklaşma şansı tanımadı. Kazanarak puanını 26 yaptı. Maçta özellikle ilk yarıda çok kötü oynadılar. Yine de pozisyona girmesini bildiler ve çok öne geçtiler. Bu gol onlara ikinci yarı için daha güvenli oynamalarını sağladı.
  İkinci yarıda golcüleri Ndue’nin golcülüğü, Debola’nın takdir edilmesi gereken gayretleri ile istediği golleri bularak farklı bir galibiyet aldı. Bu galibiyette rakibinin hiç ama hiç etkili olamamasının da etkisi vardı. Yalnız bu oyun gelecek haftalar için hiç de umut veren bir oyun değil.  
  Y.Boğaziçi’nin neden buralarda olduğu dün ortaya konan oyunla ortaya çıktı. Belki de sezonun en önemli maçı olan bir maçta bu kadar etkisiz ve tepkisiz olunmaz. Kazandığı zaman galibiyetten de çok fazlasını kazanacağı maçta pozisyona dahi giremediler. Pozisyona giremezken rakibine de fazlasıyla gol pozisyonu verdi, bunların da cezasını çekti. 
  Bir takım 90 dakika boyunca hiç mi pozisyona girmez, hiç mi rakip takımı zorlamaz. Y.Boğaziçi ise böyle bir maçı tamamladı. Maçta geriye düştükten sonra futbolcular maç bitse de gitsek der gibiydiler. Belki daha oynanacak çok maç var. Ancak bu görüntü o maçlar için de hiç umut veren bir görüntü değil.
YORUM EKLE

banner471

banner473