banner564

Yenicami dolu dizgin

 Şampiyonluk yolunda Yenicami adına çok zorlu bir viraj daha dönülmüş oldu.

Önce geçtiğimiz hafta Lefke, sonrasında Doğan Türk Birliği galibiyeti takım adına çok önemliydi. Karşılaşmaya iyi başlayan ev sahibi, Doğan’ın sol kanatdaki zaaflarından yararlanarak adeta orayı işledi ve ilk yarıda atılan 3 golde o kanattan geldi. Doğan Türk Birliği teknik heyeti oradaki sıkıntıya çözüm bulmak için 45 dakika bekledi. Bence çok geç kalındı ve bu yapılan taktiksel hata pahalıya mal oldu. 
Yenicami’nin gün adına yaptığı akıllı işlerden biri de rakiplerinin orta alanının mücadele gücü yüksek ve rakibi bozan yapısını bildiği için kenarlara deplase olan forvet oyuncularına topu zaman kaybetmeden isabetli bir şekilde aktarmayı başardı. 
Ligin en etkili forveti John Ebuka ve en kaliteli oyuncularından Kenneth’e sahipseniz istedikleri topları alınca, Doğan savunmasının etkili isimleri Hasan Kanlı ve Ahmet Sönmez’de sakatlıkları sebebiyle de sahada olmayınca, artık yaşının da getirdiği dezavantajla ağır bir görüntüye bürünen Serhan, kariyerinin en kötü maçını oynadı demek yanlış olmaz diye düşünüyorum.
Hücumsal anlamda çok pozitif bir günü geride bırakan Yenicami’de takım ve bireysel savunmayı beğenmedim. Yapılan iki penaltının da dikkatsizce olduğunu söyleyebilirim. Doğan Türk Birliği adına ise maçın dönüm noktası maç 3-2’ye geldikten sonra rakibi baskı altına alacakken kalesinde gördüğü 4. gol ile navakt oldu. O dakikadan sonra geriye dönmek çok zordu ki oyuncularda konsantrasyonunu yitirdi ve Yenicami çok daha etkili oynamaya başladı. Doğan Türk Birliği adına bu karşılaşmadan sonra şampiyonluk yolunda ümitleri tamamen tükendi. Artık tek hedefleri kupa kaldı. 
Karşılaşmanın orta hakemi Fehim Dayı iyi bir maç yönetti. 

YORUM EKLE

banner608

banner473