banner564

Yeterli değil

 Bu sezon lige hiç de iyi başlamayan ve bu haftaya kadar da kötü sonuçlar alan Binatlı ve Düzkaya takımları kendileri için galibiyetten fazlası olan bir maça çıktılar.
 Binatlı kazanırsa puanını 7 yapacak ve rakibinin 3 puan önüne geçecek, Çetinkaya kaybederse onun da 7 puan üzerine çıkacaktı. Maç sona erdiğinde onlar adına tüm bunlar gerçekleşti.
 Düzkaya’nın geride kalan 9 haftada aldığı 4 puan onların neden buralarda olduklarını gösteriyordu. Maç boyunca son 15 dakika hariç hiçbir şey yapmadılar. Bu günkü oyunları ile kazanmaları da beklenemezdi.
 Binatlı maça golle başlayacağı penaltıdan yararlanamadı. Ancak rakibinin de çok kötü oyunu sonucunda kendilerinin de gol bulmak adına istekli oyunu ile pozisyonlar yarattı.
 M.Neşe’nin güzel golü ile öne geçerek rakibinin olası direncini kırdılar. Ancak kaçan penaltıdan sonra bu skor onlara yetmez derken devrenin son dakikasında buldukları gol onların maçı kazanmalarındaki en büyük etken oldu. 
 İlk golün asistini yapan Bayram takımının ikinci golünü atarak galibiyette büyük rol oynadı. Rakibine bu devrede sadece 1 pozisyon vermeleri de olumlu yönlerinden biriydi.
 İkinci yarıda ilk yarıdaki gibi oyuna iyi başladılar. Penaltı kaçırmasına rağmen Debola 3. golü atarak takımını rahatlatırken kendini de affettirdi. Mosses sürati ile ileride takımının ayakta kalan ve rakibini sürekli tehdit eden adamdı. 
 Defanstaki Behnam’ın müdahaleleri yerindeydi. Fakat sakatlanıp çıktıktan sonra oyun bir anda rakibine döndü. Düzkaya’nın beceriksizliğine Berkem’in hatalı pası umut olunca telaş yaşamaya başladılar. Sürekli hatalar yaparak neredeyse kalesinde 2. golü de görecekti.
 Son 15 dakikası hariç rakibinden daha iyi oynayarak kazanmalarına rağmen bu oyun onların geride kalan haftalar için umut verdiğini söyleyemeyiz.
 Düzkaya için söylenecek çok fazla bir şey yok. Takım olarak hiç iyi değiller. İlk yarıda rakibine verdiği pozisyon sayısı çok fazla oldu ve kalesinde 2 gol gördü. Rakip kalede ise 1 pozisyon dışında hiç görünmedi. 
 Sadece Binya’ya umut bağlayan bir takım görüntüsünde. Rakibinin kenarlardan getirdiği toplarda çok zorlandılar. Defansta kısa kalarak kornerden gelen topta 2. golü yediler. Bu gol devrenin son dakikasında olunca soyunma odasına tamamen moralsiz gittiler.
 İlerideki Ismael Kone tek başına sağa, sola koşmaya çalıştı. Binya ile zaman zaman top alış verişinde bulunsalar da rakip ceza alanına giremediler.
 İleride olası ataklar yapmak isterlerken bu topların hepsini rakiplerine verdiler. Bu oyunları ile gol atmaları gerçekten çok zor. Zaten en az gol atan iki takımdan biri. 
 Rakip takımda sakatlanan Behnam’ın oyundan çıkmasından sonra rakip kalede göründüler. Buldukları gol de rakip oyuncunun büyük hatasından geldi. 
 Kadro olarak onların daha fazla bir şeyler yapmaları da zaten beklenemez. İlk yarının sonunda takıma çok daha etkili oyuncuların katılmaması halinde mevcut kadroları ile ligde tutunmaları çok zor. 

YORUM EKLE

banner471

banner474