banner564

Yükselen değer

Geçtiğimiz gün KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonunun düzenlemiş olduğu KKTC Vücut Geliştirme Şampiyonası Yakın Doğu Üniversitesi, Atatürk Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşti. Ülkemizde gerçekleşen pek çok branştaki müsabakaların başlıca sorunlarından olan seyirci azlığı, fitness için geçerli olmadı. Şampiyonayı takip etmek isteyen kitle 700 kişilik salona sığmayarak dışarıya taştı. Bu durum fitness ve vücut geliştirme sporunun ülkemizin yükselen değeri olduğunu ortaya koymaktadır. Üstelik bu spora gönül vermiş küçük-büyük tüm yaş gruplarından sporcularımız, dünya ve Avrupa arenalarında önemli başarılar elde ederek fırsat verildiğinde ülkemiz gençliğinin neler yapabileceğini ispatlamaktadır. 
Ülkemizde kendilerine yöneltilen her türlü eleştiriye rağmen bu spora hayatlarını adayarak bir şeyler yapmaya çalışan gençlerimize inananlar dün şampiyonayı hınca hınç doldurarak gerekli desteği vermiştir. Gençlerimiz, özel hayatlarından verdikleri ödünlerin, aylarca sarf ettikleri emeklerin karşılığını dün almıştır.
Böylesine güzel bir organizasyona imza atan KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonunu ve bu spora gönül veren sporcularımıza müthiş bir destek veren halkımızı gönülden kutlarım.
YORUM EKLE

banner471

banner473