banner564

Müjde; Don meselesi halloldu

İçişleri Bakanlığı’nca hazırlanan Plajların Denetimi ve Kullanımı Yasa Tasarısı’nın bazı kısımları basına sızdı.
İçişleri Bakanlığı “Vatandaşlık Yasası’nı” hallettikten sonra toplumun büyük bir kesimini yakından ilgilendiren “Plajlara donla gerilmesini yasakladı.” Emeği geçen herkesi kutlamak gerekiyor.
Zira bugün ülkenin sağlık sorunu yok,
Zira bugün ülkenin ulaşım sorunu yok,
Zira bugün ülkenin alt yapı sorunu yok,
Zira bugün ülkenin çevre sorunu yok,
Zira bugün ülkenin hantal bürokrasi sorunu yok,
Bugün ülkenin tek sorunu plajlara donla girenler. Bundan böyle yasak! Artık kimse plajlarımıza donla giremeyecek. İçişleri Bakanlığımız konuyu kökten çözdü, donla girmeyi yasakladı. 
Peki, biri çıkıp plaja donsuz girmeye kalkarsa ne olacak? Ben baktım yasada bununla ilgili bir madde göremedim.
Plajlara donla girmek yasak, ama donsuz girmek serbest yani. Yürüyün be kim tutar sizi...
 





 Bosphore CIP Lounge ayrıcalığı
Geçen yıldan bu yana Ercan’da bir uygulama var artık. Bosphore Lounge kartı olanlar Ercan’da en kaliteli hizmeti alabiliyorlar.
Dünyanın birçok havalimanında olmayan bir hizmeti artık Ercan Havalimanı’nda alabiliyorsunuz. 
Bosphore Card Gold kart sahipleri ve yanlarında 1 adet misafir ve 0-12 yaş arası çocukları ile birlikte ücretsiz transfer hizmetinden yararlanabiliyorlar. 
Bosphore Card sahipleri Ücretsiz Otopark hizmetinden sözleşme süresi boyunca sınırlı sayıda gün hakkı ile ücretsiz olarak yararlanabiliyorlar. 
Giden Yolcu X-Ray den hızlı geçiş, Giden Yolcu Pasaporttan hızlı geçiş ayrıca Gelen Yolcu Pasaporttan hızlı geçiş hizmetleri Bosphore Card ile artık çok kolay.
Ercan Havalimanı Giden Yolcu salonundaki Bosphore Lounge'dan siz ve misafiriniz sınırsız ve ücretsiz olarak faydalanabiliyor.
North Cyprus Duty Free`de özel avantajlarla havalimanında alışveriş yapabiliyorsunuz.  
KKTC ve Türkiye’de Şoförlü ve/ veya Şoförsüz araç kiralamalarında Bosphore Card sahibi olmanın avantajını özel indirimli fiyatlarla yaşayabiliyorsunuz. 
Tüm bu benzeri ayrıcalıkları Bosphore Card sahipleri yaşayabiliyorlar. Eğer sizde sık seyahat edenlerdenseniz size de tavsiye ederiz. 
 
 





MESAJLAR 
Dr. Sibel SİBER: Dün Bilişim Adası Çalıştayı açılış konuşmasına verdiğiniz örneğe bakarsak siz 70 yaşında falan olmalısınız. Bizce rakamı biraz yukarda verdiniz. Olsa olsa 30 sene falan önceydi o anlattığınız olay. 

Serdar DENKTAŞ: Yurt dışında biraz dinlenip sonra yeniden ülkeye dönecekmişsiniz. Bu arada anıt mezar içinde bazı özel görüşmeler gerçekleştirecekmişsiniz. 

Önder SENNAROĞLU: Ülkedeki tüm hayvanlarda Brucella hastalığı var olduğu yönündeki haberlere bir açıklama getirir misiniz? 

Hasan TAÇOY: Bilişim Adası Çalıştayı gayet verimli geçmiş. Bu arada en kısa zamanda şu bilişim suçları içinde düzenlemeler Meclis’ten geçer. 

Tözün TUNALI: Polise verdiğiniz dosyaların akıbeti ne oldu? Kimse bu konuda tek kelime etmiyor. Ne iş ama değil mi? 


Prof. Dr Necdet OSAM: Geceleri şu bekçileri denetleme işi kulağımıza geldi. Koskoca rektörün işi gücü kalmadı da gece bekçilerin peşine mi düşer?

 
Prof. Dr Mehmet ÇAĞLAR: Çok muhterem teyzeniz hakkın rahmetine kavuşmuş. Merhumeye Allah’tan rahmet geride kalanlara sabırlar dileriz, başınız sağ olsun. 

Menteş GÜNDÜZ: Henüz atanman imzalanmadı ama dün Başbakan Yardımcılığı’nda mesaiye başlamışsınız. İşi sıkı tutmakta fayda var. 

Ayhan BARIŞ: Kısa bir Londra tatilinden sonra yoğun iş temposuna geri dönmüşsünüz. Bu arada Londra’da seçim, hükümet değişikliği, kriz lafı falan duydunuz mu? Heyecan sıfır. 

Fevzi TANPINAR: Yaz geldi ama sizin sakallar hala daha yerinde. Yaza merhaba demeyecek misiniz? Şu sakalları yazın olsun kesin. 

Aytekin YAYLA: Pek kıymetli biraderinizi kaybetmişsiniz. Merhuma Allah’tan rahmet geride kalanlara sabırlar dileriz, başınız sağ olsun. 

Niyazi AYDENİZ: Denizkızı Otelin küp kebap partisinin ünü Lefkoşa’ya kadar ulaşmış. Pazar gününe kebap sayısını arttırmanızı öneririz. 

Mehmet HULUSİOĞLU: Türkiye’den gelecek olan su için borular şu günlerde sizin bölgede döşeniyormuş. Vatandaşlar boru döşeme işinden sonra yolların yeniden normal hale dönmesini istiyorlar.

 
Nidai GÜNGÖRDÜ: Çiklos’tan Girne’ye kadar olan yolun orta refüjündeki otları temizlettirmişsiniz. Dün çok sayıda teşekkür mesajı geldi size, iletelim istedik. 

Cenk GÜRCAĞ: Cumhurbaşkanının katılamadığı tüm etkinliklere son günlerde siz katılıyormuşsunuz. Aman dikkat edin hepsine yetişeceğim derken ansızdan bir şey olmayın. 

İsmet ESENYEL: Cimbom’un şampiyonluğu sonrası sevinçten yerinizde duramamışsınız. Demek sizde sıkı bir taraftarsınız. Aldık sizi de listeye. Bu yıl Kadıköy maçı sonrası arayacağız sizi de. 

Feride YILDIRIMER: Dün öğlen vakit deniz kenarında rakı-balık yaparken görülmüşsünüz. Hayırdır neyi kutluyordunuz tek başınıza.

Bahar GÖMKHAN: Yeni şarkının klibi için İstanbul’da kamera karşısına geçmişsiniz. Şimdiden büyük bir heyecanla yeni klibinizi bekliyoruz. 

Suphi ÇOŞKUN: Son günlerde bölgeden çok şikayetler gelmeye başladı. Şu işten atma meselesi konusunda biraz haksızlık yapmadınız mı? 

Cengiz ERÇAĞ: Plajlara donla girilmesinin yasaklanmasından sonra bir karar alıp bu yaz plaj yerine havuzlara gitme kararı almışsınız. Hayırlara vesile olsun. 

GÜNÜN SÖZÜ
 “TC Yardım Heyeti, TC Gözlem Heyeti olmalıdır. TC Yardım Heyeti faaliyetleri sürdüğü sürece hiçbir planlama yapamazsınız. Bu heyet, hükümetlerin tavla teslim tavrından dolayı güçlendikçe güçlendi. Orada politikalar belirleniyor, bunlar yanlış şeyler.”

Mehmet Ali Talat 
YORUM EKLE

banner471

banner473