banner564

Namussuz Namuslu

Pervin Hanım’ın damadı “HAYIRSIZ” çıktı ya, hemen yandaş medya çakacak “Vurun Abalıya” misali.
Manşetten çakacaklar, belki üzülür, belki utanırda makamı bırakır.
Neymiş; Damat çekleri yazıp kaçmış…
İyide sırf damadı diye, çekleri alanların akılları neredeydi? 
Şener Şen’in Namussuz Namuslu filmi geldi aklıma. Şener Şen namusu ile işini yapmaya çalışsa da birileri zorla onu yoldan çıkartmak için uğraşıyor. En sonunda da Şener Şen hepsini çarpıp gemi ile kaçıyor.
Senaryo aynı, “Pervin Hanımın damadı ya verelim gitsin sonra nasıl olsa alırız” Damat ortadan kaybolunca da herkes Pervin Hanıma yükleniyor.
Damadı üzerinden yıpratılmak istenen Pervin Hanım şimdi kamuoyunda sırf siyasi nedenlerle yıpratılmaya çalındığına mı üzülsün, Damadı onca canı yaktı ona mı? Biricik kızının yuvası yıkıldı ona mı üzülsün?
Pervin Hanımı kamuoyunda yıpratılması için uzun zamandır uğraş verenler amacına ulaştı. Ancak bunu hayırsız Damat yapmadı. Pervin Hanım’ın atamasını bugüne kadar yapmayanlar gerçekleştirdi.
***
Esentepe’de BEL-SEN yetkili
Esentepe Belediyesinde yetkili sendika olmak için BEL-SEN ve BES arasında uzun süreden bu yana devam eden yargı süreci dün noktalandı ve BES hatasından vazgeçip davadan çekildi. 
Böylece 2012-2014 yılları arasında Esentepe Belediyesinde tek yetkili sendika BEL-SEN olduğu yargı tarafından da onandı.
İki sendika şimdi Değirmenlik Belediyesinde de benzer bir dava yüzünden karşı karşıya gelecek. Bakalım o mahkemenin sonucu ne olacak?
***     
Demirel niye geldi?
Allah gecinden versin ama 93 yaşındaki Demirel’in Ada’ya sürpriz ziyareti kafalarda bazı soruları da beraberinde getirdi. Sizin için bu konuda kulislerde en çok hangi senaryoların konuşulduğuna şöyle bir baktık;
BİRİNCİSİ: Demirel, sağ kolu olan Cavit Çağlar’a Geçitkale Havalimanını isteyecek.
İKİNCİSİ: Cumhurbaşkanı Eroğlu’na “aday olma diyecek”
ÜÇÜNCÜSÜ: Cumhurbaşkanı Eroğlu’na destek olmak için.
DÖRDÜNCÜSÜ: Baba kadim dostunun cenazesine gelememişti. Dünya gözü ile arkasında bir dua edebilmek için.
Dün, Denktaş’ın mezarı karşısında dua eden Demirel’i görünce bana en mantıklı seçenek Dördüncü seçenek gibi geldi. Öyle içten öyle duygu yüklüydü ki…
MESAJLAR
Dr. Sibel SİBER: Meclis’in ilk günü bakalım nasıl bir mesaj vereceksiniz? Zira iş yapmayan bir kurumun başı olarak görülmek, imajınıza ciddi zarar veriyor. 
Pervin GÜRLER: Dünyadaki hiçbir mevki evladınızın yüreğindekinden daha kutsal değildir. Bence şimdi asıl servetiniz olan kızınıza moral olun ve eleştirilere kulaklarınızı tıkayın.  
Serdar DENKTAŞ: Müsteşarlık teklifinize bayram sonunda bir cevap vereceğim. Ama müsteşarlıktan önce siz biran önce bakanı belirleseniz daha iyi olacak gibi. Zira adaylar hop otuyor hop kalkıyor. 
Dr. Ahmet GÜLLE: Gazimağusa’dan sonra şimdi de Lefkoşa’dan benzer haberler gelmeye başladı. Skandallar ardı ardına patlayacak gibi. 
Dr. Faiz SUCUOĞLU: Bayram için soluğu yine yurt dışında alacakmışsınız. Kısa bir tatil size de iyi gelecektir. Zira bayram sonu epey hareketli günler sizi bekliyor olacak. 
İsmet AKİM: Elektriğe okkalı bir zam yapmak için bayramı bekliyormuşsunuz. İlahi İsmet Bey vatandaş bayramda uyuyacak mı sandınız? 
Av. Enver ÖZTÜRK: Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın giydiği ve son günlerde moda olan ekose ceketleri siz yıllardır giyiyormuşsunuz.  Moda da ne kadar ileri görüşlü olduğunuzu da öğrenmiş olduk bu vesile ile. 
Enver EMİN: Sarayönü’ndeki UBP binasının üstündeki Atatürk resmini yenilemişsiniz. Birde geceleri alttan ışık vursalar çok daha güzel gözükecek. 
Av. Savaş ATAKAN: Manisa’nın galibiyeti size Balıkesir’in acısını unutturmuş gibi. Ama unutmayın Gekas sizin maçta da oynayacak. 
Ezcan ÖZSOY: Sarayönün’deki çöpçüyü şikayet edip oradan aldırmışsınız. Ancak şimdi bölgede bir tek çöp toplayan bile yok. Ne olacak Sarayönü’nün bu hali. 
Mehmet ÖZSEZER: Bir bakanın yanlış icraatları yüzünden dün mahkemelerde epey ter dökmüşsünüz. Mahkeme çıkışı o bakanın yanına gitseydiniz keşke. 
Kutlay ERK: Su konusunda ibre aleyhinize dönmeye başladı. Şimdi parti içinden ateşlere maruz kalacaksınız. Allah sonunuzu hayır eyleye. 
Fikret KELEŞ: Esentepe davasını kazanıp derin bir oh çekmişsiniz. Şimdi sırada Değirmenlik var. Bu arada avukatlar da bir jesti hak etti değil mi?
Umut BAHADIR: Sendika Esentepe’deki davayı kazandı. Çember giderek daralıyor sizin için. Ee bu işler ince işler...
Nurettin ÇIRAKOĞLU: Polis teşkilatının bu kadar yıpratılması sizi de oldukça rahatsız ediyormuş ve bu konuda artık sessizliğinizi bozma kararı almışsınız. 
Osman GÜVENİR: Dün Sarayönün’de tavlada ki hünerlerinizi bir kez daha gösterdiniz. 4-0’dan 4-6 maç almak her baba yiğidin hakkı değil.
Serhat İNCİRLİ: Önceki gece Serdar Beyle kalabalık bir ekiple yemek yemişsiniz ve yemek sırasında Eğitim Bakanı olmak için Serdar Beyi az kalsın ikna ediyormuşsunuz.  Siz bakan olursanız bize de müsteşarlık sözü verdi Serdar Bey. 
Güvenç CANTAŞ: CAS çalışanları bu sabah ödenmişler. Bu arada bayram sonu için CAS çalışanlarına bayram şekeri gibi bir sürpriz hazırlamışsınız. 
Mine GÜRSES: Karadeniz’den gelen eşarp size çok yakıştı. En yakınlarınız bile sizi iddia ediyoruz eşarp başınızdayken tanıyamayacak. 
Şener  ELCİL: Son günlerde dudağınızda bir uçuk belirdi. Hayırdır ne gördünüz de bu kadar korktunuz? 
 GÜNÜN SÖZÜ
“CTP/BG Genel Sekreteri Kutlay Erk’in bir süredir gerek televizyon ekranlarında, gerekse yazılı basında Bakanlarımıza ve parti yetkililerimize yönelik eleştirilerini esefle kınamaktayız. Kendi partisi içerisinde yapmaya veya yaptırmaya çalıştıklarını Demokrat Parti Ulusal Güçler Bakanlarına veya temsilcilerine saldırarak yapamayacağını bir kez daha CTP Genel Sekreteri Sayın Kutlay Erk’e bildiririz.” 
DP Genel Sekreteri Hasan Taçoy
BİZİM TEMEL
Temel kapıcıymış, ve asansör bozulmuş! Oda üstüne not yazmış: "Asansör bozuktur, en yakın asansör karşı binada :-)
YORUM EKLE

banner471

banner473