banner564

Sinek küçük ama mide bulandırır başkan...

LTB haklı haksız önüne gelene cezalar keserek ödeyemedigi maaşları toplamaya mı çalışıyor?

Merit Lefkoşa Otel , turizm adası olan ülkemize kuşkusuz en iyi hizmeti sunmak için çaba sarfeden işletmelerden biri.

 

Merit Otel , Lefkoşa’ya farklı bir çehre kazandırmanın yanı sıra yerli – yabancı işadamlarına ev sahipliği yaparken, çesitli organizasyonlara da önemli imzalar atmaya devam ediyor.

 

Ve yine bu otelimiz hem müşterilerine en iyi konforu sağlamak hem de onları mağdur etmemek adına trafiği aksatmamak için adımlar atmış.

 

Neden?

Çünkü o bölgede bırakın katlı otoparkı normal bir otopark bile bulunmamakta.

 

İşte bunun içindir ki Lefkoşa Merit kolları sıvadı kendi imkanlarınca sokağın diğer ucundaki araziyi otoparka dönüştürdü... Bu düzenlemeyle de  uzun süre otelde işleri veya toplantıları olanların işini kolaylaştırdı.

 

Yalnızca bununla da sınırlı kalmadı Lefkoşa Merit Otel . Casino kapısının olduğu sokakta da trafiği engellemeyecek şekilde çalışma yaptı,  kendisine ait alanı da kaldırım otoparka dönüştürdü. Bu çalışmasıyla da sorunu kendince bir nebze olsun çözmüş oldu.

 

Peki şimdi sormak isterim Lefkoşa Türk Belediyesi’ne... Lefkoşa Merit,  5 ay önce mi oraya kuruldu ki yalnızca 5 aydır haklı haksız gözetmeksizin müşterilere ait araçlara cezalar kesmekte.

 

Küçük bir hatırlatmayla, ilgili veya yetkili arkadaşlara da seslenmek isterim... Lefkoşa Merit;  2008 yılının sonunda misafirlerini kabul etmeye başladı...

 

Bugüne kadar böyle bir uygulama yok iken yeni yeni başlayan ve sürekli müşterileri taciz edercesine kesilen cezalar, Otel yetkililerine de pes dedirtti.  Zira müşterilerine karşı mahçubiyet yaşayan Otel Yönetiminin tepkisinin yanısıra otele gelen misafirler de LTB’nin bu uygulamasına ateş püskürüyor.

 

Şimdi bir soru daha sormak isterim; Dereboyu veya diğer cafe&restorantların olduğu yerlerde kaldırımlar masalarla işgal edilmişken ve hatta  yayalar yürüyecek kaldırım bulamazken neden Lefkoşa Merit?

 

Yoksa henüz Dereboyu keşfedilmedi mi? Ya da oraya konulan masaların plakası olmadığı için mi bir şey yapamıyorsunuz?

 

Sinek küçük ama mide bulandırıyor Sayın Başkan...!!!

 

Söz sırası şimdi halkın... Olurda bir gün LTB Başkanı’nın makam aracını ya da LTB’ye ait herhangi bir aracı yalnızca Lefkoşa Merit Otel’in orada değil, Lefkoşa’nın herhangi bir köşesinde trafik kurallarını ihlal ettiğinin farkedilmesi üzerine hiç kimse sessiz kalmamalı bence.

 

Önce hatalı araç parkları Polis  Genel Müdürlüğü’ne bildirilmeli, sonra  da kanıt olabilecek fotoğraflar sosyal paylaşım siteleri ve internet sitelerinde ifşa edilmeli. Edilmeli çünkü vatandaşın artık sabrı kalmadı...

 

Çünkü vatandaşın cebinde bir şey kalmadı...

 

Ve son bir soru daha. Sayın Belediye Başkanı, son günlerde gerek LTB’yi gerekse Hükümeti topa tutan BES’in eylemlerinde dile getirdiği 13. Maaş talebini bu yöntemle mi karşılamaya çalışıyorsunuz?

 

Son sözüm ise bu yazıyı okuduktan sonra “Çamur at izi kalsın” tarzıyla hareket eden kalemşörlere...

 

Bilmenizde fayda var; Merit Otellerle uzaktan yakından hiçbir ilişkim yok, hiçbir menfaatim de olmadı, olamaz da... Bu da böyle biline...

 

 

Hüseyin Turan

Gazeteci-Tv Programcsı

 

YORUM EKLE

banner608

banner474