banner564

2018 Yılının En Popüler Erkek Saç ve Sakal Modelleri

2018 yılında kuaföre gitmeden önce yaptırabileceğiniz saç modellerine göz atmamız gerekir. 2018 yılına girerken erkek saç ve sakal modellerinin en güzel koleksiyonunu oluşturdum. 2017-2018 sonbahar-kış erkek saç modelleri kıvırcık saçlar, kalın telli saçlar, dalgalı saçlar, düz saçlar ve ince telli saçlar için harika önerileri kapsamaktadır. Birden fazla saç tipini kapsaması gerçekten önemliydi. Ayrıca aşağıda saydığım stilleri moda haftalarında sıklıkla gördük. Birçok erkek saç modeli önerisi hep defilelerden alındı. Ayrıca ünlü saç stilistleri de bu sene hangi erkek saç modelleri moda olacak bunun öngörüsünde de bulundular. Kısa, orta ve uzun saçlar için erkek saç modelleri önerilerini aşağıda geniş bir şekilde derledim. 
 
Erkekler saç modeli tercih ederken nelere dikkat etmeli?
 
• Saç ve yüz kusurlarınızı ortaya çıkaracak saç modellerinden uzak durmalısınız.
• Yüz yapınıza göre saç modeli tercih etmelisiniz. Yüz yapınıza uymayan stiller doğal görünmez.
• Boyunuzu, giyiminiz, tarzınızın da saç kesimi üzerinde önemli etkileri vardır bu noktaları önemseyin.
• Mevsime göre saç stillerinize yön verebilirsiniz bu noktaya özen gösterin.
• Son saç trendlerini takip edin. Demode olmuş saç modelleri size hiçbir şey kazandırmaz.
• Sakal şekilleri artık saç modeli kadar önemli hale geldi. Bu açıdan saç modelinize uygun sakal stili belirleyin. 
 
2018 Yılının erkek saç modelleri
 
• Dağınık dokulu saç modelleri
• Dik tarzda saç modelleri
• Yandan kesimli saç stilleri
• Uzun kaküllü saç modelleri
• Uzun doğal ve hareketli erkek saç modelleri
2017-2018 Sonbahar-Kış Erkek Saç Trendi
 
1.Kısa ve dağınık stil
  
Kısa saç modeli için güzel bir öneridir. Yan kısımları kısa kestirip tabiki belirgin bir şekilde üst noktaları daha uzun kestirip hareketli ve enerjik saç modeli oluşturabilirsiniz. Ayrıca orta uzunlukta sakal modeli ile beraber çok çekici görünebilirsiniz. 
 
2.Yandan izli küt saç kesimi
  
İzli kısa saç modeli isteyen beyleri buraya alalım. Küt bir şekilde izli saçla güzel bayanların kalbini çalabilirsiniz. Tarzınızı konuşturacak bu saç modelini kuaförünüzden oluşturmasını isteyebilirsiniz. 2018 erkek saç modelleri içinde öne çıkan bir öneri, çünkü pistlerde sıklıkla gördük.
3.Sakalla bağlantısız kısa saç modeli
  
Çok kısa bir kesimde farklı bir öneridir. Kısa kesimden sonra sakalla tamamlamak çok yerinde olacaktır. Bağlantısız bir sakalla beraber saç modelinizi tamamlayabilirsiniz.
4.Erkekler için kısa textured saç modeli 
 
Yana doğru taranmış hafif izli üst kısımları hareketli olan bu erkek saç modelini textured olarak tanımlıyoruz. 2018 yılı için kendinize bu saç stilini kestirmek için zaman belirleyin.
5.Hacimli üstten uzun saç modeli 
  
Arkaya doğru taranmış hacimli ve dolgun görünümlü saç trendi çok hoş görünüyor. Düz saçlı bir bey iseniz size daha uygun olacaktır. Çünkü kıvırcık ve çok dalgalı saç tipine sahip erkekler bu modeli oluşturamazlar. Ona göre bu saç stilini oluşturun.
 
Sakal modelleri 2017-2018
Sakallar erkekler için çok popüler bir ‘aksesuar’ olmaya devam ediyor. Bu durum önümüzdeki yılda artarak daha fazla kendini gösterecektir. Sakal modelleri hem eğlenceli hem de yepyeni bir deneyimdir. Deneyeceğimiz birçok sakal modellerinin olması da beyler kafasını fazlasıyla karıştırıyor. Moda tarz sakallarla artık bayanlara çok daha hoş gözükeceksiniz. Çoğu bayan sakalların bir tarz öğesi olduğunu kabul ediyor artık. Hal böyle olunca da beyler için sakal çok önemli hale geliyor. Özellikle saç modelinize uygun bir stille beraber çok hoş gözükebilirsiniz. 
Kadınların en çok beğendiği sakal modelleri hangisi?
Bu soru çoğu erkek tarafından bilinmek istiyor. Kadınlar sakallı erkeklerden hoşlanır mı? Hoşlanırsa hangi sakal modellerini beğenir? İlk temel sorunun cevabı evet. Tabiki de şunu hatırlatayım kişiden kişiye farklılık göstermesi de doğal. Yapılan araştırma sonuçlarına göre de sakallı erkekler, sakalsızlara göre daha çok beğeniliyor. Sakalın, erkeksi maskülen etki yaptığı kanıtlanmıştır.
 
Sakal modellerine karar verirken dikkat edilmesi gerekenler
• Nasıl bir tarz sakal bırakacağınıza yüz şeklinizi dikkate alarak karar verin. Bu açıdan aşağıdaki önerilerim sizlere fikir verecektir.
• Trendleri ve modayı takip edin ve demode olmayın. Sürekli gelişen ve değişen dünyada ufak farklar çok büyük etki yapıyor. Özellikle yıla göre değişen modelleri takip edin.
• Kendi tarzınız, giyim şekliniz, saç yapınız gibi özelliklere dikkat ederek sakal modeli seçin.
• Sakal uzunluğunu iyi ayarlayın. Bazen güzel görüneceğim diye çok abartıları girmeyin. Abartı her zaman zarar getirebilir idealini bulun.
• Sakallarınızı belirli aralıklara düzelterek modelinize yön verin ve bozulmasına izin vermeyin.
• Uzun sakallar, orta ve uzun saçlı beyler için idealdir.
2017 2018 sakal trendleri
 
1.Kısa sakal stili
  
Bu serin kısa sakal şekli, uzun sakallara göre daha hoş görünür. Ayrıca kare yüz diye tabir edilen yüzlere yakışmaktadır. Uzun sakallar abartı geliyorsa bunu deneyin.
 
2.Tarz sakal
 
Bu stile solmuş sakal şekli denmektedir. Bunu oluşturmanın iki yolu vardır. İlki favorileri inceltmek böylece sakalın içinde kaybolur. Diğeri de yukarıdaki fotoğraftaki gibi tanımlanmış bir şekildir.
3.Çok şık sakal
  
Sakalınızı evde şekillendirmeniz mümkündür. İlk şekli bir kuaföre yaptırdıktan sonra o modeli evde koruyabilir düzenleyebilirsiniz. Kusursuz bir şekil için simetri şarttır.
 
4.Oyulmuş sakal modeli
 
Esmer bir bey iseniz popüler sakal stilleri genellikle benzersiz konturlar ve çizgilere sahiptir. Oyulmuş sakalda kenar çizgilerini iyi eşleştirmelisiniz.
5.Kellik+sakal
 
Kel bir erkekseniz sakal kombinasyonu sizin için çok hoş olacaktır. Bakımlı bir sakal ve kaşlar sizi efektif gösterecektir.
Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla. 2018 yılında neşeniz, sağlığınız, mutluluğuz ve huzurunuz eksik olmasın. Nice güzel yıllara...
YORUM EKLE

banner471

banner473