banner564

2019 yılı makyaj trendleri nelerdir?

Moda ile eş zamanlı olarak güzellik trendlerinin değişiyor, bir kısmı geri geliyor. 2019 yılı öncesi defilelerde sıkça gördüğümüz ve yavaşça hayatımıza giren bu trendlere kendi yorumunuzu da ekleyerek bunları gündelik kullanıma ya da sokak modasına uyarlayabilirsiniz.

 
1) Stainless dudaklar: Geçen yılların aksine, çerçevelenmiş, mat ve çok yoğun ruj görünümü, bu sene yerini hafifçe sürülmüş, parmakla dağıtılmış, bir şeyler yiyip içtikçe hafif silinmiş, biraz dağılmış bir görüntüye bırakıyor.
 
2) Neon renkler: Son zamanda kıyafetlerde sıkça görünen neon renkler makyajlarda da sıkça kullanılıyor. Kolayca gözlerde uygulayabileceğiniz bu trendi özellikle akşam dışarı çıkarken rahatlıkla kullanabilirsiniz.
 
3) Dağıtılmamış far: Geçtiğimiz sezonlarda makyajda en çok zaman harcatan uygulama, far karıştırma uygulamasıydı. Bu sene podyumlardan görüldüğü kadarıyla göz makyajlarında farlar, dağıtılmadan bir kalıp şeklinde uygulanıyor. Günlük kullanıma çok rahat uyarlayabileceğiniz bir uygulama.
 
4) Çerçeveli göz makyajı: Kirpik diplerinizin altına ve üstüne rengarenk ve çerçeveli bir göz makyajı uygulaması yapabilirsiniz. Bu trend gözlerinizin daha ön plana çıkmasını sağlayacak. Ayrıca sokağa uyarlamak da son derece kolay.
 
5) Simli makyaj: Parlak ve ışıltılı makyajlar bu sezon yine trend olacak. Ama bu sene simli ürünler seçerken daha büyük simli olanlardan almakta fayda var. Zira küçük, parlak simlerden ziyade, parlak pullardan yapılan uygulamalar daha sık görülüyor.
 
6) Sadece aydınlatıcı makyajı: Bu sene diğer bir parlak trend ise yalnızca aydınlatıcıyı teknik bir şekilde uygulayarak yapılan bir makyaj. Simli makyajdan ziyade günlük kullanıma uyarlanması çok daha kolay. Yalnızca göz pınarlarınıza, burun ucunuza ve dudak çizginizin üstüne uyguladığınız aydınlatıcı ile makyajınızı tamamlıyorsunuz. Bu makyaj için tertemiz bir ten makyajı yapmanız gerekiyor. Fondöten, kapatıcı ve aydınlatıcıdan başka hiçbir ürün kullanmıyorsunuz.
 
7) Ton sür ton makyaj: Her renk ile uygulayabileceğiniz bu makyajı uygularken gözünüzde, yanağınızda ve dudağınızda aynı rengin farklı tonlarını uygulayabiliyorsunuz. Bu makyajı günlük hayata geçirmek için natürel tonları kullanabilirsiniz. Toprak tonları ve kırmızı bu makyaj için son derece uygun olabilir.
 
8) Grafik eyeliner: Eğer düşük gözlere sahipseniz bu uygulama sizin için son derece kullanışlı olacaktır. Günlük hayatta çok fazla kullanamasanız bile bu tarz özel günlerde kullanıma uygundur.
 
9) Kırmızı ruj trendi: Bir klasik olması nedeniyle dönem dönem hayatımıza giren kırmızı ruj, bu sene de son derece trend. Temiz bir ten makyajı, minimal bir göz makyajı ile ister günlük hayatınıza ister resmi davetlere isterseniz de parti ve düğün gibi özel günlere uyarlayabilirsiniz.

 
10) Hologram aydınlatıcılar: Kendinden farklı renk yansımalı hologram aydınlatıcılar son derece moda. Günlük hayata uyarlamak için ürün miktarını minimumda kullanabilirsiniz.
 
11) Turuncu-Mavi makyaj: Zıt renkleri bir araya getirerek kontrast yaratan bu trend renkli makyajların geri dönüşüne işaret ediyor. Göz kapağınızı turuncu ile renklendirip altına da mavi bir far ile bir çerçeve çekerek uygulayabilirsiniz.

Sevgili okurlarım 2018 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2019 yılı sizlere daha fazla umut, daha fazla sevinç ve daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamınızda güzel yıllar, mutlu yarınlar ve gerçek dostluklar hep sizinle olsun. Yeni yılın size ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar...

YORUM EKLE

banner608

banner474