banner564

Akrep burcunda doğan güneşin burçlara etkileri

Koç ve Yükselen Koç: 
Akrep burcu Güneş’i haritanızda 8. Ev alanında doğdu. Akrep burcu Güneş’inin etkisiyle, bu ayın içinde; ikili ilişkilerden, beklemediğiniz yerlerden, gelen maddi destekle kendinizi yeniden doğmuş gibi hissedeceksiniz. İçinizden bazı kişiler; para kazanmak için alışılmışın dışına çıkarak gizli yolları deneyebilirler. 



Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğalar ve Yükseleni Boğa olanlar. Akrep burcu Güneşi’nin etkisiyle, bu ayın içinde; hukuksal davalardan, iş birliklerinden ve yasal evraklardan sevineceksiniz. Kiminiz evlilik kararı kiminizde boşanma kararı alabilirsiniz. Mahkemelerde maddi manevi kayıplar yaşayanlar. Elinize gelen son bir şansı değrlendirerek, kayıplarınıza yeniden kavuşacaksınız.



İkizler ve yükselen İkizler:
Akrep burcu Güneşi; iş ve sağlık konularında sizi sevindirecek . Beslenmenize bu ay daha çok dikkat edeceksiniz. Bu ay içinde evinize küçük baş hayvan almak isteyeceksiniz. İşciyseniz patronunuzun yanında değeriniz anlaşılacak. İşsizseniz ailenizin yanında çalışabilir veya ailenizin desteğiyle yeni bir işe başlayabilirsiniz. 



Yengeç ve yükselen Yengeçler:
Sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç olanlar. Tutkulu aşklar yaşayacaksınız. Aşk mutluluğunu ve aşkın acısını ayni zaman içinde yaşayacaksınız. Güzel sanatlarla ilgilelenler, başarı ve şans sizi bekliyor. Elinize beklemediğiniz bir yerden para gelebilir. Hamile kalacak olan Yengeç kadınları, hamileliğinizin ilk üç ayı dikkatli olun.



Aslan ve yükselen Aslanlar:
Sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan olanlar. Bu ayın içinde aile büyüklerinizden destek görebilirsiniz. Kendinizi ve ilerinizdeki hayatınızı güven altına almak ve ileriye dönük yatırımlar yapmak için kararlar alacaksınız. Bu kararlarınızda, Aile büyüklerinizdende maddi manevi destek göreceksiniz. Ev içi kazalara dikkat ediniz. 



Başak ve yükselen Başaklar:
Sevgili Başaklar ve yükselen Başaklar. Güneş yıldız haritanızın 3.cü ev alanında doğdu. Bu ayın içinde; yakın akrabalarınızdan, yollardan ve beklediğiniz haberlerden sevineceksiniz. Kurslara katılıp kendinizi geliştireceksiniz. Bu ayın içinde; iyileştirici ve teselli edici konuşmanızla yakınlarınızın moralini düzelteceksiniz. 



Terazi ve yükselen Terazi:
Akrep burcu Güneş’inin etkisiyle; Para konusunda tutkulu ve hırslı, olabilirsiniz. İçinizden bazı kişiler para hırsına kapılıp, yanlışlıklar yapabilirler. Yanlış işler yapanlar, Yasal sorunlarla, karşılaşabilirsiniz. Vergilerinizi vaktinde ödeyin. Bu ayın içinde kendi maddi kazancınıza her zamankinden daha çok önem vereceksiniz.



Akrep ve yükselen Akrep: 
Güneş Burcunuzda doğdu. Güneş’in etkisiyle, imajınızı değiştirecek ve yeni başlancıçlar yapacaksınız. Hayata bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Diliniz herzamanki gibi tesirli ve şifa verici. Fakat bu dil bazen öldürücüde ve yaralayıcıda olabilir. İki söz ile mutluluk verdiğiniz gibi. İki söz ile karşınızdakini kırabilirsiniz de.



Yay ve yükselen Yaylar: 
Sevgili Yaylar ve yükseleni Yay olanlar. Yaşınız ilerleyince Ruh ilmine daha çok önem vermeye başlarsınız. Sırlarla dolu bir yaşantınız olabilir. Fakat bu sırları sadece kendiniz bilirsiniz. Doğum haritanızda sert bakış açıları varsa, sinir bozukluğu nedeniyle tedavi görebilirsiniz. Bu ayın içinde uykusuzluk geçirebilirsiniz. 



Oğlak ve yükselen Oğlak:
Sevgili Oğlak ve Yükselen burcu Oğlak olanlar. Akrep burcu güneşi 11. Ev alamınızda doğdu. Arkadaşlar arasında sevilip sayılılacak ve daha çok itibarınız artacak. Fakat siz yinede dikkatli olunuz. Çünkü bazen de en büyük kötülüğü en yakınlarınızdan birinden görürsünüz. Bir neden yüzünden bir arkadaşınızdan ayrılabilirsiniz. 



Kova ve yükselen Kova:
Bu ayın içinde; tanıdıklarınızdan birisinin yasal olmayan gizli bir işle ilgilenmesini duyarak, büyük üzüntüler yaşayabilirsiniz. Anneniz büyük ihtimalle karın içi organlarıyla ilgili bir sağlık sorunu yaşayabilir. Ailenizden biri, prostatla ilgili bir sağlık sorunu yaşayabilir. Bu ay içinde nişan nikah ve evlilik kararı alabilirsiniz. 



Balık ve yükselen Balıklar:
Sevgili Balıklar. Akrep burcu Güneş’i, inançlarınızı ve zihninizi güçlendiriyor. Bu ay rüyalarınıza her zamankinden daha çok önem vereceksiniz. Rüya aracılığıyla, bir çok bilgi öğreneceksiniz. Manevi yollarla öğrendiğiniz bilgileri başkalarınada öğreteceksiniz. Doğum haritanızda sert bakış açıları varsa evlenerek akraba olduğunuz kişilerden zarar görebilirsiniz. 
YORUM EKLE

banner471

banner474