banner564

Altın değerinde

Alt sıraları ilgilendiren önemli karşılaşmada Cihangir ile TOL karşı karşıya geldi. Cihangir devre arasında yaptığı transferlerle kadrosunu iyice güçlendirdi. TOL izlediğim maça göre bence ilk devredekinden daha kötü bir kadro yapısına sahip. Yani bir taraf devre arasında güçlenirken diğer taraf güç kaybetmiş.
Karşılaşma aslında dengeli başladı. Cihangir daha istekli, daha fazla hücumu düşünen taraftı. TOL ise savunmada sağlam ancak hücumda etkisiz başladı. Karşılaşma orta saha mücadelesi şeklinde geçerken maçın yıldızı Ertan sahneye çıktı ve kilidi açan isim oldu. Golden sonra oyuna tamamen hükmeden bir Cihangir izledik. İlk devrenin bitimine kadar farkı artıracak pozisyonlar bulsalar da kaleci Ali'yi geçemediler. İkinci devrede de Cihangir’in üstünlüğü devam etti ve Salih Say ile bu kez farkı artırmayı başardılar. Karşılaşmada fark ikiye çıktıktan sonra Cihangir'in rehavete girmesi, TOL'un yaptığı değişikliklere rağmen rakibinin üzerine gidememesi gibi sebeplerden dolayı mücadeledeki tempo oldukça düştü. TOL son bölümlerde şansla da olsa farkı bire indirerek umutlandı. Cihangir kalesinde gördüğü bu golle panikledi. TOL son dakikada beraberlik şansını yakalasa da İsmet'in inanılmaz kötü bir vuruş yapması nedeniyle bu fırsatı cömertçe harcadı.
Cihangir kendi evinde altın değerinde bir üç puan aldı. Cihangir'de Ertan hem hücumda hem de savunmada ortaya koyduğu futbolla takımının ve maçın adamıydı. Cihangir bugün kazandı ancak bu futbolunu daha da geliştirmek zorunda. Özellikle fark bire indiğinde yaşanan panik göze çarptı.
TOL tanınmayacak haldeydi. TOL hücumda o kadar etkisizdi ki Cihangir kalecisi Raif herhalde topa iki üç defadan fazla değmemiştir. TOL'un devre arasında kadrosuna kattığı yabancıların takıma hiçbir faydası dokunmadı. TOL, Remzi de ileride ağır kalınca kaleye neredeyse şut dahi çekemedi. TOL ligde kalmak istiyorsa hücum zenginliğini artırıcı önlemler almalıdır.
YORUM EKLE

banner471

banner473