banner564

Antrenman maçı gibi

  Süper Ligde yavaş yavaş ikinci yarının ortalarına doğru gidiliyor. Zirve mücadelesi ile birlikte kümede kalma mücadelesi veren takımların maçları daha zor ve stresli geçiyor.
  Lider Yenicami, bulunduğu yerden inmemek için ligde zor günler geçiren rakibi karşısında kolay bir galibiyet aldı.
  Kaptan Ünal’ın dışında tam kadro ile maça çıkan Yenicami, ilk yarıda biraz zorlansa da devreyi 2 farklı önde tamamladı. İkinci yarıda üstünlüğünü rakibine tamamen kabul ettirdiler ve arka arkaya goller bularak çok farklı bir galibiyet aldı. 
  Golcüsü J. Ebuka 1 penaltı kaçırmasına rağmen 3 golle takımının her maçta olduğu gibi bu maçta da gollerine devam etti. Yalnız bu golleri atarken gollerdeki diğer arkadaşlarının katkısını da göz ardı etmemeliyiz. H. Sadılar’ın ve Tansel’in ortaları da atılan gol kadar güzeldi.
  Genç Hascan ben bu takımda oynamalıyım der gibi mükemmel bir gol attı. Orta alanda iyi toplar kullandı, defansa da gelerek arkadaşlarına yardım etti. İkinci yarıda takıma katılan Aminu çok doğru bir transfer olduğunu gösterdi. Hem enerjisi hem de attığı golle o bölgede takımın etkinliğini artırdı.
  Rakibi karşısında kanatlardan olsun, ortadan olsun getirdikleri her topta etkili oldular. Rakiplerinin neredeyse hiç etkili olmadığı maçta zaman zaman defansın arkasına kaçırdıkları toplar oldu. G. Birliği bunlardan sadece 1 tanesini değerlendirebildi. Bu hataları daha güçlü takımlar affetmeyebilir.
  Bu maçla ilgili çok daha fazla bir şey yazmak da mümkün değil. Çünkü rakibinin onları rahatsız edecek bir oyunu yoktu.
  G. Birliği için bu maç belki de puan olarak hesaplamadığı maçlardan biriydi. Buradan alabilecekleri puan onlar adına artı olacaktı. Onların hedefi kendi rakipleri olanlardan puan veya puanlar almaktır.
  Yenicami karşısında ilk dakikalarda biraz direnç göstermesine rağmen ilerleyen dakikalarda oyun tamamen rakibinin kontrolüne geçti. Kadro olarak da rakibinden çok geride bir takım. Yabancılarının da çok etkisiz kaldığı maçta takım olarak rakiplerine sahanın hiçbir yerinde direnç gösteremediler.
  Kenarlardan olsun, ortadan olsun rakibinin getirdiği her topta neredeyse kalesinde gol gördü. Kaledeki genç kaleci Tolga’nın da çok deneyimsiz ve tecrübesiz olduğunu gördük. Ancak bu skoru sadece kaleciye de bağlamamak lazım.
  Maç boyunca kötü oynayan G. Birliği bu oyununu diğer maçlarda ortaya koyması halinde puan alması çok zor olacak gibi. 

YORUM EKLE

banner608

banner473