banner564

Aşkın yıldızı: Boğa

   Boğa burcunun yıldızı Venüs, romantik sanatların hissedilen ilhamlarıdır. İçten gelen sezgisel güçle, en güzel beste yaratılır. Sezgiyle, sabırla, duygularla yaratılan beste; aşkın ruhunu titreten şarkı olur. 
   Boğa burcundaki Venüs, ressamın ruhundaki, gizli içsel sanattır. Doğduğunuzda yıldızınız Boğa burcunda ise; elleriniz bereketlidir. Aşka, sevgiye, güzelliklere, güzel sanatlara, müziğe önem verirsiniz. Meslek olarak güzel sanatların bir dalını seçerseniz, adınızı duyurursunuz. Aşkı sever ve sevgiye önem verirsiniz. Hayatınızda her zaman aşk olmalıdır.Aşk olmazsa hayat olmaz hayat olmazsa aşk olmaz dersiniz.
   Doğum anına göre hazırlanan haritanızda, Boğa burcuna Ay da düşmüş olabilir. Boğa burcundaki Ay, daha hisli, daha şefkatli, daha sevecen olmanızı sağlar. Sevdiklerinizi maddi manevi korursunuz. Onlara sahip çıkarsınız. Güçlü bir hafızaya sahipsiniz. Damak zevkiniz gelişmiştir. Konuşmanız güzel, akıcı ve etkileyicidir. Melodili bir ses tonuyla konuşuyorsunuz. Sizi dinleyenler size hayran kalıyorlar. 
   Burcunuz Boğa ise, güzel yüzlü güzel gözlüsünüz. Tatlı dilli, güzel sözlüsünüz. Gezmeyi, eğlenmeyi seviyorsunuz. Çiftlik hayatı, sizi mutlu ediyor. Doğayla yaşamak, huzurunuzu artırıyor. Aşka muhabbete, düşkünsünüz. 
   İki mesleğiniz olabilir. İki yerden gelirinizin olması büyük ihtimal. 
Barışma şansı yüksek
   Aşk konusunda, sevgilinizle ayrılsanız bile yine bir araya gelme şansınız olur. Yaşları çok yakın, ikiz gibi büyüyen çocuklarınız olur. Şans size, taşınmaz maldan ve topraktan gelir. Akıllıca maddi yatırımlar, hayatınızın bir garantisi olur.Meslek olarak; güzel sanatları, bankacılık, para ve borsayla ilişkili işleri seçebilirsiniz. Ayrıca çiftçilik,güzellik ve müzikle ilgili uğraşlar sizi mutlu eder. Yıldızınız Boğa burcuna girdiğinde, daha iradeli daha dayanıklı olursunuz. İnsanlar size daha çok güven duyarlar. Emeğinizin karşılığını alırsınız. Paranızın bereketini görürsünüz. 
   Yıldızınız Boğa burcuna girdiğinde, sevmek, sevilmek, ihtiyacı hissedersiniz. Para biriktirmek istersiniz. Elinizde olan parayı değerlendirmek istersiniz ve bunu da başarırsınız. İştahınız artar. Olur olmaz saat yemek, yemek istersiniz. 
   Güzelliklere sahip olmak için elinizden para çıkar. Hisleriniz güçlenir sanat yeteneğiniz artar. İçinizden şarkı söylemek gelir. Resim yapmak istersiniz. Doğayla baş başa kalmak sizi mutlu eder. Tek taraflı bir aşıksanız aşkınız karşılık bulur sevinirsiniz.
Beklenmedik yerden para gelebilir
   Boğa burcunun günü Cuma’dır. Çiçeği güldür.Venüs yıldızının etkisinde olanlar, beyaz güvercini ve atları severler. Renklerden; pembeyi, kırmızıyı ve yeşili severler. 
   Burcunuz Boğa burcu ise; Cuma günü sizin için uğurlu bir gündür. Dileklerinizi Cuma günü dileyin. Venüs’ünüzün, güçlü olduğu günler; Uzun zamandır görmediğiniz değerli bir sevdiğinizi ansızın karşınızda görürsünüz. Hiç beklemediğimiz bir yerden elinize para gelebilir veya para kaybedebilirsiniz. Kendinizi çok mutlu hissedersiniz. Kendinizi beğendirmek istersiniz. Sevmek sevilmek ihtiyacı hissedersiniz. Dargın olduğunuz insanları affedersiniz ve barışmanın yollarını ararsınız. Sevdiklerinizin dargın olduğu kişiler varsa, araya girer ve barışmalarını sağlarsınız. Tatlı dilli olur ve konuşmanızla karşınızdakini etkilersiniz. Güzel giyinmek ve güzelleşmek istersiniz. 
   Bağrı yanık bir aşıksanız aşkınız karşılık görür, sevinir ve mutlu olursunuz. Sevgilinizle dargınsanız elinize gelen şansı değerlendirip, sevgilinizle barışırsınız. Hasret kalıp da kavuşamadığınız sevgilinize olan hasretinizin acısından, yalan olduğunu bile bile söylenen her lafa inanırsınız. 
   İşte böyle günler, Venüs’ün güçlü etkilerini hissettiğiniz günlerdir.
   Cuma günü güneş’in doğuşu ile Venüs saati başlar. Cuma gününün güneş doğduktan sonra gelen, sekizinci saati de Venüs yıldızına aittir. Cuma günü, güneşin battığı saatten sonra gelen, üçüncü ve onuncu saatler de Venüs yıldızının saatleridir. 
   Haftanın her gününde Venüs saati vardır. Venüs yıldızının etkisi altında olan Cuma günü, Terazi ve Boğa burclarının etkileri altındadır. Terazi burcunun dost burcları; İkizler ve Kova burçlarıdır. 
   Boğa burcunun dost burçları; Başak ve Oğlak burçlarıdır. 
   İkizler burcunun ikinci dekanı dediğimiz, ikinci on gününde doğanları, Kova burcunun üçüncü dekanı dediğimiz, son on günü içinde doğanları, Venüs günleri ve Venüs saatleri çok güçlü etkiler. Venüs Başak burcunun son on günü içinde doğanlarda ve Oğlak burcunun, ikinci on günü içinde doğanlarda güçlü olduğu için, Venüs günleri ve Venüs saatleri bu dekanlarda doğanlarıda etkiler.     Böyle günler Balık burcunun son üç günü içinde doğanlarıda etkiler. Fakat Mart ayının onsekizinde doğmuşsanız Venüs günlerini ve Venüs saatlerini çok güçlü hissedersiniz. Venüs günleri ve Venüs saatleri, evlilik kararları alabilirsiniz. 
YORUM EKLE

banner471

banner474