banner564

Atamayana atmadılar

 Ateş hattında bulunan Esentepe ile ligin zirvesinde yer alan Yenicami, hava koşullarının ağır olduğu zeminde çok önemli bir maça çıktılar.

Esentepe, maç boyunca iyi mücadele etti ancak pas organizasyonunda ve pozisyonlar üretmekte sıkıntı çekti. Sane’nin erken sakatlığı takım adına büyük handikap oluştururken Hüseyin hocanın açıklamalarına göre Sane, yüksek ihtimalle sezonu kapattı. 
İlerde yer alan iki yabancı oyuncusu Junior ve Francis, maç boyuncu hareketli, istekli ve arzuluydular. Ancak bu oyunculara hücum hattında beklenen yardım gelmeyince onlarda kalabalık ve konsantre savunma arasında etkisiz kaldılar. 
Yenicami’nin 2. golu bulamayışından dolayı hep oyunun içerisinde yer alan ev sahibi ekip, şampiyonluk adaylarıyla oynadığı ve oynayacağı karşılaşmalardan sonra gücüne daha yakın takımlara karşı galibiyetler almayı hedefleycektir. Ligde çember daralıyor ve kaybetme lüksü de git gide azalıyor. 
Yenicami ise golu erken bulduktan sonra özellikle Kenneth ile 2. golü bulacağı pozisyonları fazlasıyla yakaladı ancak değerlendiremedi. Penaltı ve boş kale dahil bu kadar gol kaçıran bir takımın beraberlik golünü yememesi kendileri adına günün sevindirici kısmıydı. Aksi bir durumda bu karşılaşmadan alınacak bir yara çok sıkıntı yaratırdı. Orta sahada Hascan müthiş bir performans gösterdi. Sahada basmadık yer bırakmadı, çok olumlu paslar dağıttı, takımının ilerde yaptığı baskının baş aktörüydü.
Özetle Yenicami bu zorlu karşılaşmayı kayıpsız geçerek evine dönmenin mutluluğunu yaşarken Esentepe ise puan alamadığı bu günde sahada gösterdiği mücadeleyle ligde kalma savaşını vermeye devam edeceğinin sinyallerini verdi. 
Karşılaşmanın orta hakemi Kerem Eran felaket bir maç yönetti. Maç boyuncu uyguladığı düdük standardını hiç tutturamazken kullandığı kartlardaki tutarsızlık ile maçın kaderini etkileyecek hatalar yaptı. 

YORUM EKLE

banner471

banner474