banner564

Ay Akrep burcunda ve burçlara etkileri

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar:
  Doğduğunuzda Ay Akrep burcunda ise, sırlı gizli esrarengiz olaylar ilginizi çeker. Ölümden sonraki hayatı merak eder ve araştırmak istersiniz. Yakınlarınıza anlatmaya çekindiğiniz açık saçık rüyalar görürsünüz. Gizli saklı cinsel hayatınızı herkesten uzak kimsenin bilmediği yerlerde yaşamak istersiniz. Aşklarınız tutkulu ve gizemli. 



Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar:
  Eşinize, ortaklarınıza, sizi sevenlere karşı baskıcı acımazssız ve anlayışsız olabilirsiniz. Kendi düşmanlarınızı kendiniz bulursunuz. İnsanları kendinize kolaylıkla düşman edersiniz. Ölüm veya boşanmayla ilgili, bir eş kaybı sizde derin acılara neden olur. Acılarınızı sessizce kendi kendinize yaşarsınız. Kimseye üzüntünüzü göstermessiniz.
 

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar:
  Sağlık konusunda yeni tedavi yöntemlerinden faydalanmak istersiniz. Yeni teknikleri saglık, meslek ve günlük hayatınızda uygulamayı seversiniz. Değişik tedavi yöntemlerinden faydalanırsınız . Mesleğinizde yeni teknikler kullanırsınız. Yanınızda çalışan kişilere karşı dikkatli olunuz . Tanımadan, bilmeden, güvenmeden, kimseyi, yanınıza almayın. Gizli saklı işleriniz olabilir. 



Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar:
  Özel, gizli, yetenekleri olan birisiniz. Sanat müzik resim yapma konularında alışılmamış yeteneklere sahipsiniz. Yaratıcı yeteneğinizle, yaptığınız her işte farklılık yaratırsınız. Aşklarınızı büyük bir gizlilik içinde, tutkuyla yaşarsınız. Gizli aşk ilişkileri her zaman hayatınızda önemli bir rol oynar. Gizli tutkulu aşklar yaşarsınız. 



Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar
 Geçmiş aile bireylerinden, doğa üstü konularla ilgilenenler oldukça fazla. Aileden gelen bu yetenekler sizdede olabilir. Haritanızda sert bakış açıları varsa, annenizi ve ya babanızı bir nedenle erken Yaşta kaybedebilirsiniz. Hem doğaya hem doğa üstü olaylara düşkünsünüz. Aile hayatına önem verirsiniz. 



Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar:
  Etrafınızdaki kişiler, sizde çok güçlü esrarengiz bilgiler olduğunu bilirler. Öğrenmek bilmek istediklerinizi, gizli bilgilerle öğrenirsiniz. İnsanlardan uzak durmaya çalışırsınız Fakat üzüntülü bir olay karşışında hemen onların yanına koşarsınız. Sizi sevseler de sevmeseler de, bu insanlar sizin yanınızdan ayrılmak istemezler . 



Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar 
  Ömrünüzün sonuna kadar sizi destekleyen bir mesleğiniz ve bir geliriniz olacak. Içinizden bazı kişiler zihinsel yeteneklerle para kazanma eğilimi içindedirler . Miras nedeniyle elinize maddi kazanç gelmesi büyük ihtimal. Dürüst olmazsanız başınıza olmadık işler açabilirsiniz . Para konusunda tutkulu ve hırslı, olursunuz. 


Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar:
  Gizemli olaylara meraklısınız. Hayatın gizleri , sırlı olayları ilginizi çeker. Bu konularla ilgili başınızdan bir çok olay geçer. Ağzınız sıkıdır. Kimsenin sırrını kimseye söylemezsiniz. Sizi sevselerde sevmeseler de insanlar sizin yanınızda olmaktan mutluluk duyarlar. Sizin konuşmanızı dinlemekten, mutluluk duyarlar . Diliniz tesirli şifa vericidir. 



Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar:
  Kendi kendinize yanlız kaldığınız zamankar en huzurlu en mutlu zamanınızdır. Geceler size huzur verir . Gücünüzün artığını hissedersiniz. Maneviyatın tadını gece vakti daha güçlü hissedersiniz. Sezgilerriniz güçlenir. Herkesin gizlilerini saklılarını bilirsiniz. Ruh ilmine önem verirsiniz. Sırlarla dolu bir yaşantınız var. 



Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar:
  Gizli ilimlerle ilgili bir guruba üye veya böyle bir gurubun lideri olabilirsiniz. Doğa üstü olayları incelemek için gurup çalışmalarında bulunabilirsiniz. Elde ettiğiniz bilgileri insanların yararına kullanırsınız. Arkadaşlar arasında sevilip sayılırsınız . Fakat bazen de en büyük kötülüğü en yakınınızdan görürsünüz.



Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar:
 Güçlü dostlar desteğiyle yükselirsiniz. Fakat ne yazıkki yine güçlü dostların, düşmanlığıyla gözden düşersiniz. Devlet yetkilileriyle aranızdaki sorun , sizi haklıyken haksız duruma düşürebilir. Anneniz veya babanızla büyük sorunlar yaşarsınız. Aile büyüklerinizden birisinin yasal olmayan gizli bir işle ilgilenmesi , sizde büyük üzüntüler yaratır.



Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:
  Gizli ilimler öğrenmek için mistik ülkelere yolculuk yapmak istersiniz. Şansınız var ise bu dileğinizi gerçekleştirirsiniz. Rüyalarınız en güçlü ilham kaynağınız. Rüya aracılığıyla, bir çok bilgi öğrenirsiniz. Manevi yollarla öğrendiğiniz bilgileri başkalarınada öğretirsiniz. Haritanızda sert etkiler varsa, evlenerek akraba olduğunuz kişilerden zarar görürsünüz.
YORUM EKLE

banner471

banner473