banner564

Balık burcu için kritik bir ay

 Sevmek ve sevilmek isterler, kırılgan olurlar
   Güneş balık burcunda... Balık burcu hassas, kırılgan, hisli bir burçtur. Şefkat duyguları gelişmiş olan Balık Burcu insanları merhamet göstererek çaresizlerin çarasi olurlar. 
   Balık burcundan olanlar. Balık burcunun etkisinde olanlar. Ay burcu Balık olanlar. Mistik konulara düşkün olurlar. Sezgileri güçlü olan bu insanlar, doğa üstü ilimlerle yakından ilgilenirler. Balık burcu mensuplarının sezgileri güçlüdür. Önce hissederler, sonra hayal ederler. Hayal ettiklerini, gerçeğe döndürürler. Bu gerçekler onlara gayıp aleminin kapılarını açar. Kalp gözleri açılır. 
   İnsan aklının kabul edemeyeceği gerçeklerin sırrına ererler. Bu özelliklere sahip olan insanlar uysal, inançlı, ve dürüstürler. 
   Bu burcun yöneticisi Neptün’dür. Jüpiter ve Venüs bu burçta ğüçlüdür. Neptün manevi, esrarlı, bilinmeyen aleme açılan bir sır kapısıdır. Jüpiter bu alemin manevi kapısıdır. Bu kapının anahtarı, iman, kilidi ibadettir. Bu etkilere sahip olan bazı Balık burcu insanları, yüksek ruhsal varlıklardan mesaj alırlar. 
   Aldıkları mesajlarla gerçeklerin farkına varırılar. Telepatik yetenekleri güçlenir. Geleceği önceden bilirler. Gizlileri saklıları bilirler. 
   Güneş her sene 18 şubat ve 19 Mart arasında olan zaman dilimi içinde Balık burcundan geçer. Bazı yıllar 19 Şubat ve 20 mart arasında Balık burcunda olur. Güneş balık burcuna girdiğinde, hisleriniz güçlenir. Medyumluk yetenekleriniz artar. Bilinmeyen gizli saklı sırları öğrenmek istersiniz. Esrarengiz sırlı olaylar ilginizi çekmeye başlar. 
   
Araştırmalar yoğunlaşır
   Geçmişte yaşamış aile bireylerini, merak edersiniz. Onların hayatını araştırırsınız. Araştırma yaparken, madden ve manen çok geri yıllara gidersiniz. Sonuçta elinize çok kıymetli bilgiler geçer. Güneş Balık burcunda 1 Ay sürecek yolculuğuna başladığında, hassasiyet artar. 
   Kırılgan, gücengen ve duygusal olursunuz. Her şeye gücenmeye başlarsınız. Sezme yeteneğiniz artar. Şefkat duygularınız güçlenir. Mahsun ve meleksi görünürsünüz. Sevme ve sevilme ihtiyacı duyarsınız. Fakat bu sevgi ihtiyacı, saf ve temiz bir sevgidir. Hem sevmek hem sevilmek istersiniz. Doğum haritanızdaki gezegen konumları, Balık burcundaki Güneş’e olumlu bakış açısı oluşturuyorsa, isteklerinizi gerçekleştirirsiniz. 
   Yaşamak isteyipde yaşayamadıklarınızı , hayal ederek hissederek kendi iç dünyanızda yaşarsınız. Sevdiklerinizi sevgiyle, şefkatle korumak istersiniz. Onlara daha çok sahiplenici, davranırsınız. Sevdiklerinizi, sevenlerinizi, yanınızda görmek istersiniz. Balık burcu hayalerin , hislerin, kısmetin burcudur. Neptün, Balık Burcunun, yöneticisidir. Bütün maddi manevi hastalıkların temizleyicisidir. Şifa gücünün sahibidir. Neptün yönettiği Balık burcuna, bu özellikleri verir. Güneş her sene Balık burcundan geçer. Ay ise her ay Balık burcundan geçer. Ay Balık burcuna girdiğinde Balık burcunun özellikleri ortaya çıkar. Bu özellikler daha çok değer kazanır. Güneş her sene, 18 şubat ve 19 Mart arası Balık burcundan geçer. 
   Güneş Balık burcuna girdiğinde, bütün insanlar etkilenir. Fakat en fazla etkilenen Balık burçları, Balık burçlarında gezegenleri olanlar ve Balık burcu güçlü olanlardır. Böyle zamanlarda sevecen ve iyimser olursunuz. Bereketiniz artar. Gittiğiniz yere bereketinizle gidersiniz. Sizi gören insanların şansı açılır. Manevi değerleriniz güçlenir. Ay’ın etkisiyle, şansınız açılır. Başkalarınında şansının açılmasına destek olursunuz. Para biriktirmeye önem verirsiniz. Şansınız varsa para biriktirmeye başlarsınız. Elleriniz bereketlenir. Hangi işe başlarsanız hayrını görürsünnüz. 
   Ay Balık burcunda olduğunda , romantik ve duygusal olursunuz. Dansa, baleye, müziğe, ilginiz artar. Içinizden şarkı söylemek, şiir okumak, şiir yazmak gelir. Resim yapmak istersiniz. Doğal yetenekler artar. Ay sert bakış açılarına maruz kalıyorsa, gücengen kırılgan olursunuz. Olur olmaz konuları dert edersiniz. Hassasiyetiniz, sessizleşmenize ve insanlardan uzaklaşmanıza neden olur. Kendinizi koruyamazsınız. Doğduğunuzda Ay Yengeç burcunda veya Balık burcunun ikinci on günündeyse, annenize benzersiniz. Erkekseniz dayınıza benzersiniz. Ay Balık burcuna girdiğinde, soğuktan gelen hastalıklar artar. Vücut ağırlaşır. Bazı kişilerin vücudu su toplar. 
   Unutkanlık, dalgınlık artar. Ayaklar kolay ısınmaz. Karın hastalıkları artar. Ayın etkisi geçince düzelirsiniz. 
YORUM EKLE

banner471

banner474