banner564

Başlangıç olmalı

 Beş gol, değişik oyun anlayışları, gel gitlerin çok olduğu karşılaşmanın kazananı son dakika golü sonrası Binatlı oldu. 

Golle maça başlayan Cihangir olsa bile, maçın son anına kadara oyunu bırakmayan ve sürekli gol düşüncesi olan Binatlı, 90+3’te Jorge’nin golü ile maçın kazananı oldu. Hafta arası ağır zeminden erteleme karşılaşmasından hem yorgun hem de mağlup ayrılan Cihangir, dün de kendi sahasında Binatlı’ya mağlup olunca son iki haftayı puansız kapamış oldu. 
Henri’nin sakat oluşu yanında Yannick’in ikinci yarının başında sakatlanıp oyuna devam edemeyişi sonrası sıkıntıya giren Cihangir’de, sahanın iyisi Musa’nın da anlamsız değişikliği sonrası Cihangir adına sonuç kaçınılmaz oldu. 
Bulduğu oyunun başındaki gol sonrası Uche ile %100’lük pozisyondan faydalanamayan Cihangir’de daha farklı sonuca gidebileceği maçı kaybetmesi kendileri adına Ocak yenilgisi sonrası yine hüsranla tamamlanmış oldu. 
Binatlı’da ise alınan 0-7’lik MTG yenilgisi sonrası erken toparlanış ve zorlu deplasmandaki istekli ve en azından son bölümdeki etkili oyun ile kazanmak hem hafta hem de kendileri adına iyi bir başlangıç olma yönünde son derece önemli olacaktır. 
Elindeki kadroyu ve oyuncu grubuna mağlup olduğu maçların sonunda bile güvendiğini belirten Gökmen Davutoğlu, dün alınan sonuç sonrası takımını artık iyi bir seriye yakalamak adına daha iyi ve diri hale getirmek zorundadır. 
Victory’e haftalar sonra hem Dos Santos hem de Jorge’nin eşlik etmesi hücum hattını daha keyifli noktaya getirse de, sürecin takım anlamında kalan haftalar da devam etmesi gerekmektedir. 

YORUM EKLE

banner471

banner474