banner564

Birbirlerini üzmediler

 Bir tarafta, iki hafta üst üste kazandıktan sonra bu maçı da kazanarak derin bir nefes almak isteyen K. Kaymaklı, diğer tarafta son 5 maçta sadece 1 puan alan G. Gücü.

K. Kaymaklı’da gol yollarında Evor, Bello ve Asare, G. Gücü’nde ise Debola, Boateng, Özgür ve Idan vardı. G. Gücü’nün ofansif yönde daha etkili oyuncularının yanında defansta bir o kadar sorunları olan bir takım. Bu nedenle gol atsalar da kalelerinde çok fazla gol gördüler. 
K. Kaymaklı iki ofansif oyuncusu ile istediği pozisyonları bulamadı. Rakibinin bıraktığı boşluğu iyi değerlendirerek öne geçmelerine rağmen özellikle ikinci yarıda rakibine çok daha fazla pozisyon verdi. 
Kaleci Raif’in kurtardığı çok net pozisyonlar da olmasa kalesinde çok daha fazla gol görecekti. Taner ve H. Adal takımlarını ileriye taşıyamadılar.
G. Gücü rakip oyuncunun kendi kalesine attığı golle skora denge getirmesinden sonra yakaladığı pozisyonları başta Özgür olmak üzere değerlendiremedi. 
Her iki takım da ikinci yarının başlarında karşılıklı goller kaçırdılar. G. Gücü kendi sol kanadından rakibine çok fazla alan bıraktı. Ancak rakibi bunları değerlendiremedi. Ali Akbulut takımı adına orta alanda iyi işler yaparken çok erken bir sarı kart gören M. Kaygısız zaman zaman rakiplerine müdahalede kart korkusu ile gerekli müdahalelerde bulunamadı. 
K. Kaymaklı alternatif oyuncularının olmamasının sıkıntısını bu maçta fazlası ile yaşadı. Çünkü sonradan oyuna girenlerin takıma hiçbir katkıları olmadı. 
Oyunun genelinde maçın hakkı beraberlik gibi görünse de G. Gücü kaleci Raif’e takıldı diyebiliriz.

YORUM EKLE

banner471

banner473