banner564

Boğa Burcunda Doğan Güneş’in Burçlara Etkileri

Koç burcu ve yükseleni koç olanlar:
   Doğum haritanızda Boğa burcu etkiliyse; paraya, taşınmaz mala, degerlere, düşkünsünüz. Kazanma yeteneğiniz güçlü. Sahip olduğunuz maddi manevi, değerleri koruruyarak onlara sahip olursunuz. 
   Doğum haritanızda, sert bakış açıları varsa; huvardaca bir yaşam yüzünden, maddi varlıklarınızı tüketirsiniz. 
Boğa burcu ve yükseleni boğa olanlar:
 
   Maddiyata önem verirsiniz. Güzellik, lüks merağı yüzünden maddi kaynaklarınızı harcamaktan çekinmezsiniz. Parlağı seversiniz. Çalışmaktan korkmazsınız. Fakat, zaman zaman tembel olursunuz. 
    Aşka önem verirsiniz. Gerçekten sevmişseniz, sevdiğinizi sahipler ve onu herkesten kıskanırsınız. 
İkizler burcu ve yükseleni ikizler olanlar:
    Bilgiye, eğitime önem verirsiniz. Herşeyi öğrenmek istersinin. Öğrenirsiniz ve öğrendiklerizi başkalarınada öğretirsiniz. 
   Gizli aşk ilişkileri yaşarsınız. Yaşadığınız gizli ilişki size mutluluk ve huzur vermez. Duygusal acılar yüzünden, sinirleriniz bozulur. İçinize kapanırsınız. 
   Doğum haritanızda; Güneş, Ay ve Merkür sert bakış açısı oluşturuyorlarsa, bir kadın yüzünden iftiraya uğrarsınız. Yapmadığınız birşey için suçlanırsınız. 
Yengeç burcu ve yükseleni yengeç olanlar:
   Yengeç burcu Ay’ın yuvasıdır. Doğduğunuzda Ay Boğa burcundaysa, çok şanslısınız. Sanatsal yetenekleri olan, bir insansınız. Arkadaşlarınız sizinle gurur duyar. Müzik guruplarında, sanatsal faaliyetlerde, kendinizi ispat edersiniz. 
   Sanat alanında, müzik alanında, yeteneklisiniz kendinizi kanıtlamanız size şöhret kapılarını açar. Dilekleriniz olur. 
Aslan burcu ve yükseleni aslan olanlar:
   Mesleğinizde, kadınlar desteğiyle yükseleceksiniz. Gösterişli, zengin, asil, güvenilir, cömert bir kişiliğiniz var. Hayatınızla, yaşantınızla, toplumun ilgisini çekiyorsunuz. Anneniz toplumda tanınan ve saygı gören biri olabilir. 
   İçinizden bazı kişiler devlet desteğiyle, yükselebilir. Bazı kişiler devlet desteğiyle taşınmaz bir maldan sevinirler. 
Başak burcu ve yükseleni başak olanlar:
    Ziyaret, ticaret , veya eğitim için gittiğiniz, uzak ülkelerde bir meslek öğrenirsiniz. Yabancı ülkelerde, uzak şehirlerde taşınmaz bir mala kavuşursunuz. İnançlı bir kişisiniz. Peygamberlere ve evliyalara güçlü bir bağlılığınız var. 
   Rüyalara inanıyorsunuz. Genelde, rüyalarınız doğru çıkar. 
Terazi burcu ve yükseleni terazi olanlar:
   Aşk, sevgi, sizin için çok önemli. Gizli, saklı ve sırlı ilimlere, ilgi duyarsınız. Gizli, sırlı ilimleri, derince araştırırsınız. 
   Sırlı ilimlere ilginiz artınca, manevi güç sahibi olduğunuzu farkedersiniz. Ölümden sonraki hayatı merak edersiniz. 
   Evliyseniz, eşinizle cinsel sorunlar yaşarsınız. Maddi manevi kayıplarınızın yerine, yeni gelenlerle sevinirsiniz. 
Akrep burcu ve yükseleni akrep olanlar:
   Zengin bir kişiyle hayatınızı birleştirirsiniz. Mutlu olursunuz. İçinizden bazı kişiler, bir dulla evlenir. Bazı kişiler ise, evlilikte mutlu olamazlar. Bu kişiler, hayatına giren üçüncü kişiyle mutlu olurlar. Düşmanlarınızın kim olduğunu bilirsiniz. Dostluğunuzda düşmanlığınızda güçlüdür. 
   Baş göz ve cinsel hastalıklara karşı önleminizi önceden alın. 
Yay burcu ve yükseleni yay olanlar:
   Çalışarak zengin olursunuz. Size destek olanlara, sizde destek olursunuz. Kiminiz çifçilikle uğraşmayı seversiniz. Kiminiz güzel sanatlarla, müzikle, para işleriyle ilgilenirsiniz. Kazancınızı, emlağa yatırıp, hayatınızı garanti altına alırsınız. 
   Boğaz boyun ağrılarına dikkat. Boğaz, tiroit, dil ve boyun ağrılarını ciddiye alın. 
   Oğlak burcu ve yükseleni oğlak olanlar:
   Aşkta sever ve sevilirsiniz. Fakat sizi seven kişiye karşı uzak ve mesafelisiniz. Sevgilinize, içinizdeki aşkı gösteremiyorsunuz. Bu yüzden aşkta mutlu olamıyorsunuz. 
   Sevdiğinizde, sevgilinizi koruyarak seviyorsunuz. Sahiplenicisiniz. İlerde bir çocuğunuz daha olur. Çocuk konusunda, ümidi kestiğiniz bir zamanda bir evlat sahibi olursunuz. 
Kova burcu ve yükseleni kova olanlar:
   Anne ve babanızdan, maddi manevi destek görüyorsunuz. Ebeveynlerinizden elinize geçecek taşınmaz bir maldan sevineceksiniz. Geçmiş aile bireylerini merak edersiniz. Onların hayatını araştırıp, nerden hangi soydan gediğinizi öğrenirsiniz. 
   Ailenizden sizinle gurur duyar siz onlarla gurur duyarsınız. Ailenizden her zaman destek görürsünüz. Bir büyüğünüz, yaşal olmayan bir işle ilgileniyor olabilir. 
Balık burcu ve yükseleni balık olanlar:
  
   Aklınız, zekanız çok güçlü. Öğrenmek istediğiniz, ne ise büyük bir gayret göstererek öğrenirsiniz. Doğduğunuzda Ay’ın Boğa burcunda olması, gayret göstererek öğrenme yeteneğinizi güçlendirir. 
  Kadınsanız, bir kıraliçe bir prenses gibi asil davranırsınız. Davranışlarınız hareketleriniz zarif ve kibar . 
YORUM EKLE

banner608

banner473