banner564

Böyle “Efsane” olmaz

Bir takımı bir kulübü sevmek onun maçlarına gitmek demek değildir. Bir kulübü sevmek gerektiğinde onun uğruna herşeyi göze alabilmektir. Lefkoşa Mezarlığında yatan Urcan Vangöl’ün kemikleri sızım sızım sızlıyor Çetinkaya’nın bu durumuna. Küçük Kaymaklı-Çetinkaya derbi maçları her daim merakla beklenen maçlardı. Dünkü maçta gördük ki artık Çetinkaya diye bişey de kalmamış. Saha içinde tel tel dökülen ancak yinede bişeyler yapmak için çırpınan 11 genç, trübünde ise 30 kişiyi bulmayan seyirci.
Herkes bir taraftan birilerini suçlamaya çalışıyor bu durumla ilgili. Aslında ülke olarak da yaptığımız en başarılı olay sorunu ve çözümü başkalarında aramak. Aslında sorun da çözüm de kişinin ta kendisindedir.
Çetinkaya’yı bu hallere düşüren Cemal Bulutoğluları’na kızıyor Çetinkaya’lılar. Peki Cemal Bulutoğluları başkanlığa aday olduğunda neden karşısına aday çıkmadınız? Cemal Bulutoğluları başkanlığı bıraktı. Üç kere de genel kurul yapıldı neden çıkıp kulübü sahiplenmediniz? Cevap belli… “benim işlerim çok, yapamam”. Çetinkaya için “Çetinkayaélı olan herkesin elini taşın altına koyup bu yükü hafifletmesi gerekiyor. Çözümün kendisi de Çetinkaya’nın içindedir. Maçta oynanan futbol bir tarafa Çetinkayalıların bile maça gelmemesi olayın artık son noktaya geldiğinin göstergesiydi. 
YORUM EKLE

banner471

banner473