banner564

Bu ligde bu oyun olmamalı

 Ligin son haftalarına girilirken oynanan her müsabaka takımlarımız için çok değerli maçlar oldu. Dün akşam oynanan G.Gücü T.Ocağı maçı da bu maçlardan biriydi.
 G.Gücü kazanıp umutlarını bir sonraki maça taşımak isterken, T.Ocağı da haftalar sonra da olsa kazanmak istiyordu.
 Maç başladıktan sonra G.Gücü rakibine oranla biraz daha istekliydi. Bu istek ona golü de getirdi. T.Ocağı ise ilk yarıda o kadar kötü bir oyun oynadı ki sanki biz bu maça niye çıktık der gibiydiler. Yine de çok net 2 pozisyonu değerlendiremediler.
 G.Gücü’nün golü, T.Ocağı’nın değerlendiremediği pozisyonlara rağmen vasatın yanına bile yanaşmayan bir oyun vardı. Özellikle T.Ocağı’nın oyunu büyük bir hayal kırıklığı yaşattı.
 İkinci yarıda oyun olarak ilk yarıyı aratmayan bir oyun vardı. Sadece T.Ocağı kupada final arayan bir takım olduğunu ve böyle oynamaması gerektiğini hatırlayarak biraz daha etkili oynadı. Rakibinin hatalarını da çok iyi değerlendirerek kazanmasını bildi.
 Ancak yabancılarının özellikle de Oha ve Levan’ın oyunları yabancı olarak çok çok kötüydü. Skorun rahatlığı ile gençlere de yer veren T.Ocağı için bu maç sadece skor olarak kazanılan bir maçtan öteye gitmedi.
 G.Gücü hem kadro hem de oyun olarak ortaya koyduğu mücadele bu sezon için hiç de yeterli değildi. Son şansını da iyi kullanmak istese de kadronun yetersizliği bunu başarmasına yeterli olmadı.
 İlk yarıyı önde tamamlamalarına rağmen rakibine verdiği pozisyonlardan sonra mağlup olmaktan kurtulamadı. Lige ilk veda eden takım olarak da bu sezon onlar adına bitmiş oldu.
 

YORUM EKLE

banner608

banner473