banner564

Bu sese kulak veriniz

Futbolumuzdaki ‘belirsizlik’ maalesef halen devam ediyor! Ülkede futbol dışındaki spor dalları kesintisiz devam ederken, futboldan sorumlu tam yetkili Futbol Federasyonumuz, hala ‘kararsızlığını’ sürdürüyor… 
Neymiş efendim ‘temaslı takip olduğu sürece’ futbol kesintisiz oynanamazmış! O zaman futbol bu yıl oynanmayacak deyiniz federasyonun kapılarını kapatınız ki, sizler gibi herkes rahat etsin, ilgililer ne yapacağını bilsin. Ha Devletin koyduğu temaslı takip kuralını kaldırmayı hedefliyorsanız, Corona-19 virüsünün ortadan kalkmasına yardımcı olmak için maddi ve manevi girişimlerde bulununuz! Bu bizim işimiz değil diyorsanız, Devletin koyduğu kurallara uyunuz ve gereğini yapınız.
Ülkemizi Pandemi konusunda dünyanın en iyi 10 ülkesi arasına sokma başarısı gösteren Sağlık bakanımız Sayın Ali Pilli, geçen gün görsel ve yazılı basına verdiği demeçte “Vaka durumları ülkemizde şu anda iyi durumdadır, şartlar böyle devam ettiği sürece bir sıkıntı olmadan da böyle gidecek” demiştir. 
Sayın Pilli, Futbol Federasyonu ile bir sorun ve sıkıntılarının olmadığını vurguladıktan sonra “Gelsinler konuşalım anlaşalım futbolu da açalım” çağrısını da vurgulamaktan geri durmadı.
Beyler, futbolumuzu yaymak, geliştirmek ve yönetmekle yükümlü olan sayın yetkilileri, bu sese, bu çağrıya kulak verin ve tez elden sayın bakanla görüşüp anlamsız bilinmezliğe son verin lütfen.
Temaslı takip kuralı mı dediniz! Bu soruya benim değil Sayın Pilli’nin sözleriyle yanıt vereyim. “Bize göre şu anda futbolu açsak büyük problem olmaz. Ancak temaslı takip, kuraldır. Temaslı takip yapmazsak nasıl önleyeceğiz ki bulaşın yayılmasını?” Düşünsenize anne, baba evde pozitif çıkacak ben çocuğu karantinaya almayayım futbolcudur diye. Olur mu? Temaslı takip yapmazsam hepsi bulaşacak hiçbiri oynayamayacak futbolu! Temaslı takip yapacağım ki bulaşma olmasın futbol oynamaya devam edebilsinler.”
Evet, futboldan sorumlu sevgili yetkililer, lütfen bu sese kulak veriniz ve girişimlerde bulununuz. Futbol tarihimize kirli bir not düşmesine engel olunuz! 

YORUM EKLE

banner608

banner474