banner564

Burçlar, gökyüzünden mesaj var

 Koç ve Yükseleni Koç:
Ailenizden veya yakınlarınızdan olan, yaşlı birinin rahatsızlığını duyarak bir üzüntü geçirebilirsiniz. Koç burcu gençleri; içinizden bazı kişiler, yakınlarına karşı uzak ve mesafeli olmaya başladınız. Kimsenin sizi anlamadığını düşünerek, kendi içinize kapandınız. Anne ya da babanızla anlaşamadığınız konular yüzünden onları terk etmeyi düşünüyorsunuz. Uzlaşmanın olması için sizde biraz gayret gösterin. Aile toplantılarına katılmanız ve ailenizle mutlu saatler gecirmeniz moralinizi düzeltecektir. 



Boğa ve Yükseleni Boğa:
Bu ayın içinde yeni kararlar alacaksınız. Hayatınızı birkez daha gözden geçireceksiniz. Yeni planlar yapacak ve yeni başlangıçlar yapacaksınız. Hayatınız daha mutlu ve daha düzenli olacak. Burcunuzun yöneticisi, çekiciliğinizi ve cinsel cazibenizi artırıyor. Bu günlerde duygusallığınız artabileceğinden, etki altında kalabiler ve zayıf davranabilirsiniz. 



İkizler ve Yükseleni İkizler:
Sevgili İkizler. Bir toplantıda bulunacaksınız. Bu toplantıda çok dikkatli konuşunuz. Yoksa kendi, kendinizi gözden düşürebilirsiniz. İradeniz dışında gelişen ve kontrol edemeyeceğiniz olaylar size düşman kazandırabilir. İşinizle ilgili geliştirdiğiniz teknikleri, arkadaşlarınıza değil patronlarınıza gösterin. 



Yengeç ve Yükseleni Yengeç:
Sevgili Yengeçler; yalnız kalmak isteği sizi insanlardan uzaklaştırabilir. İradeli ve hırslı olursanız, zorlukları yeneceksiniz. Yengeç burcunun son on günü içinde doğanlar; Hayaller yıldızı ve sezme gücünün sahibi, Neptün, dokuzuncu ev alanınızda ve dost burcunuz Balıkta ilerliyor. Neptün sizin sezme gücünüzü ve üstün hislerinizi daha çok güçlendiriyor. Üstün sezme gücünüzü kullanarak, bilinmeyeni araştırmak isteği, size uzak yollar yaptırabilir. 



Aslan ve Yükseleni Aslan:
Sevgili Aslanlar; emrivaki ve başına buyruk davranarak , sevdiklerinize zorluk ve üzüntü veriyorsunuz. Araya soğukluk koyuyorsunuz. Ezici tavırlarınızla, kalp kırıyorsunuz. Soğukluk ve zorluk sizden kaynaklanıyor. Daha canlı, daha sıcak ve daha sevecen olun. Duygularınızı karşı tarafa gösteriniz. Seviliyorsunuz. Aslan Burcunun orta yaşlı kişileri; sağlık sorunlarınızın nerden kaynaklandığını iyi biliyorsunuz. 



Başak ve Yükseleni Başak: 
Sevgili Başaklar soğuk algınlığından, karın içi rahatsızlığından ve bağırsak tembelliğinden dikkatli olunuz. Burcunuz karın içi organları ve böbrekleri temsil ediyor. Vücudunuzda en çok korumanız gereken organlar, karın içi organlarınızdır. Titiz ve düzenli olduğunuz için her şeyde kusursuzluk arıyorsunuz. Aradığınızı bulamadığınızda, huzursuz ve eleştirici oluyorsunuz. 



Terazi ve Yükseleni Teraziler:
Çapkın Terazi’ler; iki ilişkiyi birden sürdürmek istiyorsunuz. Bir evde, bir de dışarda olsun diyorsunuz. ne yapacağınız belli değil. Ansızın yön değiştirebilirsiniz. Aşk konusunda geçmişinizde tanıdığınız biriyle yeni başlangıçlar yapma şansı doğacak. Kurslardan,eğitimden ve kısa yollardan sevineceksiniz. Elektronik aletlere, merağınız artacak. 



Akrep ve Yükseleni Akrep:
Güçlü, gururlu, cazibeli ve tutkulu Akrepler. İradenizle çabalamanızla azminiz ile başaramayacağınız hiç birşey yok. Burcunuz Yöneticisi sırlar dünyasının yıldızı Pluto,Oğlak burcunda ilerlemekte. Oğlak burcu sizin haritanızda 3’üncü ev alanınıza düşmekte. Üçüncü ev günlük hayatınız, kardeşleriniz, komşularınız, kısa yollar ve bilinçli zihin ile ilgilidir. Bu konularla ilgili, olumlu veya olumsuz konular gündeminize gelebilir. İçinizden bazı kişiler gizli saklı sırlarla ilgilenebilirler. Yollarda trafikte dikkatli olun. 



Yay ve Yükseleni Yay:
Sevgili Yay’lar. Burcunuz; cömertliği, iyimserliği rüyaları, adanan adakları ve bilgiyi temsil eder. At yarışları futbol uzak yerlerde eğitim şansı burcunuzla ilgilidir. Bu burcun insanları; eğitime, yabancı ülkelere, adaklara, içaydınlığına ve filozofik yaklaşımlara önem verirler. Bu günlerde burcunuzun temsil ettiği konulardan sevineceksiniz. İçinizde, bir dileğinin gerçekleşmesi için adak adayanlar var. Adanan adak ne ise yerine gelecek. 



Oğlak ve Yükseleni Oğlak:
Haber bekleyen Oğlak’lar; istediğiniz haberleri alacaksınız. Devletden haber bekleyenler; sevineceginiz haberler var. Uzun zamandan beri beklemekte olanlar. Güçlü bir yakınınızın desteğiyle, beklentide olduğunuz konudan sevineceksiniz. Sevgili Oğlaklar, geleceğinizi garanti altına almak düşüncesiyle, yatırım yapmak isteyeceksiniz. Sabırlı ve azimli olmanızla, bu düşüncenizi gerçekleştireceksiniz. Kardeşlerinizle aranızda bir maddiyatı paylaşmak şansı elinize gelecek. Fakat siz yinede bir kardeşinizden dikkatli olun. Maddi konudan bir anlaşmazlığa düşebilir ve yakınlarınızla ilgili bir proplem yaşayabilirsiniz. 



Kova ve Yükseleni Kova:
Genç Kova’lar; eğitim konusunda zorluk çekenleriniz var. Siz kendinizi biliyorsunuz. Zorlukların üstüne gidip, başarıyı yakalayacaksınız. Kova burcunun ikinci on günüde doğanlar. Uzak yollardan gelen kişiyle duygusal bir yakınlaşmanız olacak. Gönül işleriyle fazla ilgilenmeniz, eğitiminizde zorluklara ve gecikmelere neden olabilir. 



Balık ve Yükseleni Balık:
Sevgili Balıklar. Hisleriniz ve ilham yeteneğiniz güçlendi. Duygusal duyarlı ve hassas oldunuz. İçinize doğanlar doğrulardır. Rüyalarınızda doğru çıkıyor. Burcunuzda ilerleyen burcunuzun yöneticisi hayaller yıldızı Neptün, bililmeyen aleme açılan görünmeyen antenler gibidir. Neptün size ilham gücü, yaratıcılık ve medyumluk yeteneği vermektedir. 
YORUM EKLE

banner608

banner474