banner564

Burçlar ve element gruplarına göre güneş tutulmaları

  Güneş tutulmaları; doğal afetlere neden olduğu gibi savaşlara, beklenmeyen felaketlere, kuraklığa, yangınlara ve liderlerin ölümüne de neden olabilir. 
  Güneş tutulmasını önceden hisseden hayvanlar, stresli ve huzursuz olurlar. Bu huzursuzluk insanlara ve bütün canlılara yansıyabilir.
  Ateş grubu burçlarında gerçekleşen Güneş tutulması; savaşlara, yangınlara, kazalara ve sıcaktan gelen hastalıklara neden olabilir.
  Tutulma, Aslan burcunda gerçekleşmişse; isyanlara ve ayaklanmalara neden olabilir. Aslan burcunda gerçekleşen Güneş tutulmaları; tanınmış kişilerin ve liderlerin kaybına işaret edebilir.
  Tutulma, Yay burcunda gerçekleşmişse; tanınmış âlimlerin ölümüne, din adamlarına yapılan haksızlıklara ve iftiralara, kutsal yerlerin zarar görmesine, büyük baş hayvanların hastalanmasına ve hayvanlardan gelen hastalıklara sebep olabilir.
  Toprak grubu burçlarında gerçekleşen tutulmalar; kıtlığa, toprak kaymalarına, kuraklığa ve maddi değerlerin kaybına neden olabilir.
  Tutulma, Başak burcunda gerçekleşmişse; tahıl ürünlerinin azalmasına, küçükbaş hayvanlarının hastalanmasına, yer sarsıntılarına ve işçilerin isyanına neden olabilir.
  Hava gurubu burçlarından olan İkizler burcunda gerçekleşen tutulma; can kaybıyla sonuçlanan kan davalarına ve töre katliamlarına neden olabilir. 
  Tutulma, aynı gurupta buluna Kova burcunda gerçekleşmişse; kan hastalıklarına, gençlerin olay çıkarmasına ve dostlardan gelen kötülüğe neden olabilir. Hava grubu burçlarında gerçekleşen tutulmalar; Hava yolları ile ilgili, olumsuz haberlere, doğal gökyüzü afetlerine, büyük kaçakçılığa, düşmanın güçlenmesine, haksızlıklara ve iftiralara neden olabilir.
  Tutulma, su grubu burçlarında gerçekleşmişse; kadınların haksızlığa uğramasına, gemilerin batmasına, balıkların zarar görmesine ve denizlerin kirlenmesine neden olabilir.
  Tutulma, Akrep burcunda gerçekleşmişse; sürüngenlerden gelen tehlikelere, isyana, ihanete, cinsel yolla gelen bulaşıcı hastalıklara ve önemli bir kadına suikast düzenlenmesine neden olabilir.
 
Güneş tutulmasından bir örnek
  Güneş, doğal afetlerle de ilgilidir. Bir doğal afetin gerçekleşmesi için Güneş’in tetikleme yapması gerekir.
  13 Ekim 2004 tarihinde çok önemli bir Güneş tutulması oldu. Ardından 26 Aralık 2004 Pazar günü Sumatra Depremi meydana geldi. Sumatra Depremi meydana gelirken şu astrolojik olaylar gerçekleşmekteydi:
  Güneş, toprak grubu bir burç olan Oğlak burcunun 4 derecesinde ve12. Evde Ay, su grubu bir burç olan kendi burcu Yengeç burcunda, dolunay konumunda. Yıkımları, beklenmeyen olayları temsil eden Uranüs, huzursuz olduğu Balık burcunda, 3’oC ilerlemekte.Yükseken burç 29 derece 11 dakıka Yay burcu. Transit ilerleyen Uranüs, Mars ve Jüpiter’e sert bakış açısı oluşturmakta. Toprak kaymalarını, yer sarsıntılarını temsil eden Satürn, rahat etmediği bir su gurubu burcu olan yengeçte.  Toplu ölümleri, yıkımları temsil eden Plüton; genişlemeyi, büyümeyi temsil eden Yay burcunda, 22oC ilerlemekte.
  Ani gelen, yıkıcı kontrol edilemeyen doğal afetleri temsil eden Uranüs, su grubu bir burç olan Balıkda. Yıkımla felaketle ilişkili olan Mars ve olayları büyüten yayan Jüpiter, Uranüs’e sert bakış açısı oluşturmakta.  Satürn’ün toplumları temsil eden su grubu bir burç olan Yengeç’te olması ve denizleri temsil eden Kova burcundaki Neptün’ün yükselen Yay burcuna yakın olması; depremin denizden geldiğini gösterir. 
  Bu depremde 300.000 üç yüz bin kişi hayatını kaybetmişti.
Güneş tutulmaları; doğal afetlere neden olduğu gibi savaşlara, beklenmeyen felaketlere, kuraklığa, yangınlara ve liderlerin ölümüne de neden olabilir. Güneş tutulmasını önceden hisseden hayvanlar, stresli ve huzursuz olurlar.
 
YORUM EKLE

banner608

banner474